Lampe Berger Joy collectie - 2023

Lampe Berger Joy collectie - 2023

Dit is de nieuwe collectie Joy van Maison Berger Paris. De collectie is geïnspireerd op een delicate en kostbare vrouwelijkheid en combineert ronde vormen en grafische vormgeving. Ontwerpster Sylvie de France werd opgeleid in de schone kunsten en is gepassioneerd door de wereld van schoonheid. In de nieuwe samenwerking met Maison Berger Paris brengt ze al haar creativiteit en elegantie tot uitdrukking. Bekijk de complete nieuwe collectie hier: Lampe Berger collectie Joy - 2023.

Lampe Berger Giftset Joy

Lampe Berger giftset Joy bestaat uit een mooie ronde brander met zilveren sierdop, samen met het 250 ml huisparfum Agaves Garden. De Lampe Berger Joy heeft een mooie ronde vorm, gekleed met gebeitelde geometrische details die het een juweelachtige look geven. De oudroze tint is gekozen om het geheel zachtheid te geven, net als het huisparfum Agaves Garden die het begeleidt. lampe-berger-giftset-joy

Lampe Berger Boule Smoke & Boule Light Amber

Dit zijn de nieuwe branders Boule Light Amber & Boule Grise van Lampe Berger (ook wel Boule Smoke genoemd). De brander Boule is eerder uitgebracht in 2020, toen in het zwart en taupe en dat zijn echte bestsellers geworden! De brander Boule heeft een modern en bescheiden design, om subtiel het interieur aan te kleden. Dit keer gemaakt van gelakt glas. Wij verwachten weer dat dit een best-seller gaat worden, een brander die heel goed past in het hedendaagse interieur.

boule

Lampe Berger Terra Noire & Terra Rouge

Lampe Berger Terra met omgekeerde driehoek. Een eenvoudige, maar moderne vorm in twee tijdloze tinten. 

lampe-berger-terra

Lampe Berger Agaves Garden - Jardin D'Agaves

Het huisparfum Agaves Garden / Jardin D'Agaves is speciaal samengesteld om een verfrissende geur te verspreiden door uw ruimte. De geur begint met een bloemige toon, die wordt versterkt door de zonnige geur van citroen. Deze frisse geurnoot wordt vervolgens gecombineerd met de rijke aroma van koffie, die een gevoel van energie en alertheid geeft. De geur eindigt met de warmte van vanille, amber en sandelhout. Deze aroma's geven de geur een houtachtige en sensuele toon, die de bloemige en frisse tonen van de geur perfect afronden. Deze navulling zal zorgen voor een prachtige geurbeleving waar u van zult genieten en uw ruimte zal opvrolijken. Vul uw Lampe Berger brander met dit heerlijke huisparfum Agaves Garden, dat als volgt is opgebouwd:

  • Topnoten: Citroen, Koffie, Blauwe Agave
  • Hartnoten: Viooltjes, Witte Fresia, Kamperfoelie
  • Basisnoten: Amber, Vanille, Sandelhout

lampe-berger-agaves-garden

Maison Berger Mist Diffuser Lolita Lempicka

Dit is een luxe mistdiffuser van zwart getint glas, met een versiering die licht door laat. Het logo van Lolita Lempicka en Maison Berger Paris stata in goud op het glas en de satijngouden omslag bevat uitsparingen en gravures van de motieven van deze collectie. Deze prachtige mistdiffuser wordt geleverd, inclusief de navulling Lolita Lempicka 475 ml.

mist-diffuser-lolita-lempicka