• Gratis verzending vanaf €39,-
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • 14 dagen retourrecht
  • Ruime voorraad
  • Fysieke winkel in Uden

Zwilling Enfinigy Keukenapparaten

Zwilling Enfinigy Keukenapparaten

Zwilling Enfinigy Collectie

Zwilling komt met een compleet nieuwe productlijn, namelijk keukenapparaten. De keukenapparaten van Zwilling krijgen de naam Zwilling Enfinigy. Waar komt de naam Enfinigy vandaan? De naam "Enfinigy" komt van Infinite Energy. Dat Zwilling nu komt met elektrische keukenapparaten is een logische uitbreiding op het Modern Living Kitchen aanbod waar Zwilling zich op focust.

Zwilling heeft zijn oorsprong in de productie van messen. Daarbij is snijden van voedsel een kerncompetentie van Zwilling. Uitbreiding van deze kerncompetentie is het snijden met elektrische apparaten, zoals blenders. Perfecte mengresultaten zijn immers niet alleen afhankelijk van een krachtige motor, maar ook van geweldige messen.

Alle gepatenteerde snijbladen van de Enfinigy blenders zijn ontworpen door Zwilling in Solingen en van Duits topkwaliteit staal. De elektrische waterkokers, broodroosters en weegschalen maken het assortiment in de nieuwe keukenapparaten collectie compleet. De producten zijn ontworpen door Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Het minimalistisch, maar toch heel functioneel design maakt het dat de keukenapparaten op het aanrecht/in het zicht blijven staan en daardoor ook veelvuldig gebruikt zullen worden.

Het Enfinigy assortiment combineert mooi design met functionaliteit. Zowel op gebied van veelzijdigheid, veiligheid en als garantie zijn het stuk voor stuk topproducten. Daarbij zullen alle toestellen in de toekomst ondersteund worden via een Zwilling app, voor recepten, tips & trick etc. Het ultieme doel is Smart/Intelligent Cooking, maar hierover later meer..

Zwilling Enfinigy keukenapparaten

Zie hier een promotiefilmpje van de Zwilling Enfinigy serie!

 

Zwilling Enfinigy Table Blender

Dit is de Zwilling Table Blender € 189,- ACTIE: bij aankoop van een Zwilling Enfinigy Table Blender een gratis Zwilling Enfinigy Digitale Keukenweegschaal t.w.v. € 45,- kado!

zwilling enfinigy table blender

Zwilling Enfinigy Personal Blender

Dit is de Zwilling Personal Blender € 99,-.

zwilling enfinigy personal blender

Zwilling Enfinigy Waterkoker

Dit is de Zwilling Waterkoker € 79,-.

zwilling waterkoker

Zwilling Enfinigy Broodrooster

Dit is de Zwilling Broodrooster € 99,-.

zwilling broodrooster

Zwilling Enfinigy Digitale Keukenweegschaal

Dit is de Zwilling Digitale Keukenweegschaal € 45,-.

zwilling digitale keukenweegschaal