Zwilling Enfinigy Sous-vide Stick Zwart

zwilling enfinigy black sous vide stick

129,00
 • 1-2 weken

Zwilling Enfinigy Sous-vide Stick - Zwart

Dit is de nieuwste aanvulling op de Enfinigy-serie van Zwilling, de Enfinigy Sous-vide Stick in het zwart.

 • Kleur: zwart
 • Materiaal: Roestvrijstaal / Kunststof
 • Programma's: 3
 • LCD Display: Ja
 • Vermogen: 1,200 W

Het sous-vide-proces is eenvoudig, voedsel vacumeren met behulp van een compacte vacuümpomp en Zwilling Fresh & Save zakken. Vul een pan met water, doe het eten erin, plaats de sous-vide-stick op de gewenste temperatuur en laat de sous-vide-stick je eten perfect garen.

Sous-vide is een kooktechniek die gebruik maakt van zacht koken in een waterbad onder vacuüm om nauwkeurige temperaturen in uw eindproduct te bereiken. Kook een steak sous-vide op de gewenste temperatuur en maak hem af door hem vlak voor het opdienen in een pan aan te braden. Sous-vide koken is ideaal om maaltijden van tevoren klaar te maken, waardoor je ultieme controle hebt in de keuken.

De elegant vormgegeven compacte sous-vide-stick heeft een LED-touchscreen, een roestvrijstalen verwarmingsdeksel met ingebouwde minimum- en maximumwaterniveausensor, plus een handige timerfunctie. Nauwkeurige temperatuurregeling zorgt ervoor dat voedsel wordt gekookt tot de exacte gaarheid die u kiest. Uitgerust met een geïntegreerde klem, kan de sous-vide-stick met elke pan in de keuken worden gebruikt, er is geen speciale apparatuur nodig.

ZWILLING Enfinigy is de revolutionaire elektrische lijn die Duitse techniek en innovatie combineert met een fris, strak design. Deze prachtige lijn combineert moderne esthetiek met hoogwaardige functies en de langste garanties in de branche. ZWILLING Fresh & Save is het vacuüm voedsel-opslagsysteem dat voedsel 5 keer langer vers houdt en is ook ideaal voor sous-vide koken en snel marineren. Meer informatie en een handige instructievideo, bekijk ons blog:
Zwilling Sous-vide; Een andere manier van voedselbereiding.

Zwilling Enfinigy Black Sous Vide Stick

Met het ZWILLING ENFINIGY sous-vide stick is koken onder vacuüm nog nooit zo gemakkelijk geweest. Sous vide koken is een culinaire techniek waarbij voedsel, vlees, vis, groenten of fruit in vacuüm gesloten zakken in een warm waterbad bij een lage temperatuur, d.w.z. beneden het kookpunt, worden gekookt. De optimale kooktemperatuur voor het voedsel in kwestie wordt tijdens het hele kookproces gehandhaafd, wat resulteert in bijzonder zacht en gelijkmatig koken. Met de compacte en handige ZWILLING ENFINIGY sous-vide stick kunt u niet alleen de watertemperatuur en de kooktijd regelen, maar is hij ook gemakkelijk in het gebruik: De gewenste temperatuur en kooktijd worden eenvoudig ingesteld op het LED-touchscreen in stappen van 0,5 °C over een bereik van 0 tot 90 °C en met een nauwkeurigheid van +/- 0,1 °C - 0,2 °C tussen 40 en 70 °C. Met de timerfunctie kunt u de kooktijd in de gaten houden, zodat u zich op andere taken in de keuken kunt concentreren. Als de tijd verstreken is, geeft de dompelaar een pieptoon en schakelt hij automatisch uit. En als u wat later wilt eten of als uw gasten laat zijn, geen probleem! Laat het voedsel gewoon in het waterbad op de ingestelde temperatuur. Het kookpunt verandert niet en blijft perfect. Sous vide koken is nu zo makkelijk als kinderspel!

 • Intuïtief LED-touchdisplay met geïntegreerd display voor temperatuur en timer 
 • Nauwkeurige temperatuurinstelling van 0 °C tot 90 °C in stappen van 0,5 °C 
 • Hoge temperatuurstabiliteit van +/- 0,1 °C - 0,2 °C in het bereik van 40 °C - 70 °C 
 • Timerfunctie van 0 tot 99:59 uur in stappen van 1 minuut / pieptoon na afloop van de tijd waarna de stick automatisch stopt
 • 1200 watt voor bijzonder snelle opwarming van het water 
 • Geïntegreerde beugel voor de bevestiging van potten of schalen 
 • Maximale veiligheid dankzij IPX7-certificering 
 • Verwarmingselement van roestvrij staal met hittebestendig plastic onderdeel aan de onderkant om krassen op de pan te voorkomen 
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer53102-801-0
MerkZwilling
MateriaalKunststof, Roestvrijstaal
KleurZwart
Levertijd1-2 weken
EAN-code4009839546716
upc4009839546716