Landenbijbels - De bijbel van de Libanese keuken

Speciale prijs 27,50 Normale prijs 34,99
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Landenbijbels - De bijbel van de Libanese keuken

Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten recepten, dorsgerechten en bijzondere familierecepten.

  • MEER DAN 230 RECEPTEN UIT DE LIBANESE KEUKEN
  • HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
  • UITGEBREIDE UITLEG OVER BIJZONDERE INGREDIËNTEN
  • 496 PAGINA'S

Merijn Tol is kok, ontwikkelt receptuur, culinaire concepten, schrijft over eten en is foodstylist. Ze werkt als culinair redacteur voor delicious. en is creatief chef bij de Refugee Company. In 2019 verscheen haar kookboek Beiroet bij Nijgh Cuisine. Merijn schreef bekroonde kookboeken over de Arabisch-mediterrane keukens. Zij heeft ook de productlijn Nadia & Merijn’s SOUQ.

Op zoek naar een andere titel? Bekijk hier onze complete collectie landen- en kookbijbels, waaronder leuke titels bij elkaar als starterset.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer9789048863631
EAN-code9789048863631
MerkKookbijbel
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden