Maison Berger Parfumverspreider Starck Gris

+ Peau de Pierre 400 ml

99,00
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Parfumverspreider Starck Gris

Deze Maison Berger parfumverspreider Starck Grise is ontworpen door de Franse designer Philippe Starck. In dit giftsetje zit het speciale huisparfum Peau de Pierre in een 400 ml flacon. Peau de Pierre is een mannelijke parfum dat in zijn hart de vrouwelijke kant van een man onthult met zijn elegant kruidige bloemenboeket. Het is het membraan, het symbool van die permanente dubbelzinnigheid die onze verschillen en onze persoonlijkheid filtert. Een houtachtige, bijna rokerige intensiteit wordt onthuld op een bedje van minerale stenen, zacht verzacht op een bedje van vanille, amber, sandelhout en musk.

Philippe Starck. Een van de bekendste designers en interieurarchitecten van onze tijd. Een vrije geest met een onconventionele stijl. Extrovert. Verrassend. Hij verandert visuele perspectieven en speelt met materialen. Met zijn visie van een betere wereld. Zijn creaties dragen een verantwoordelijkheid voor de maatschappij en milieu in zich.

Bekijk hier onze complete Maison Berger Paris x Starck collectie, exclusief verkrijgbaar bij Lampe Berger premium dealers.

Maison Berger Parfumverspreider Starck Gris + Peau de Pierre 400 ml

Een paar handige tips voor het gebruik van de Maison Berger parfumverspreider:

  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6902
KleurBlauw
MateriaalGlas
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code3127290069023