Lampe Berger Triopack Joy - 3x 250 ml

19,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Lampe Berger Triopack Joy - 3x 250 ml

Dit is het nieuwe Triopack van Lampe Berger uit de Maison Berger voorjaarscollectie 2023. In dit leuke giftsetje zitten de 3 navullingen van 250 ml: underneath the magnolias, Rhubarb Radiance en Agaves Garden. 

Lampe Berger Underneath The Magnolias

Is een huisparfum tussen sensualiteit en provocatie, een bloemige chypre met vleselijke fruitaccenten. Vrouwelijk en voluptueus, het parfum ontplooit met een reeks bloemige noten die het resultaat zijn van een opmerkelijke balans tussen rozenblaadjes, zwarte jasmijn, amber en patchouli. De tere blauwe bloemen van de jacarandaboom wiegen zachtjes als een elegante dans, allemaal gehuld in een sluier van muskus.

Lampe Berger Rhubarb Radiance

Is een sappige en sprankelende geur, uniek en gedurfd, meer citrusachtig dan plantaardig. Een geur die onze zintuigen prikkelt en ons vitaliteit geeft. Alle knapperige, groene, fruitige en pittige frisheid van rabarber vermengt zich in fluweelzachte zachtheid op een bedje van cederhout en witte muskus.

Lampe Berger Agaves Garden

is speciaal samengesteld om een verfrissende geur te verspreiden door uw ruimte. De geur begint met een bloemige toon, die wordt versterkt door de zonnige geur van citroen. Deze frisse geurnoot wordt vervolgens gecombineerd met de rijke aroma van koffie, die een gevoel van energie en alertheid geeft. De geur eindigt met de warmte van vanille, amber en sandelhout. Deze aroma's geven de geur een houtachtige en sensuele toon, die de bloemige en frisse tonen van de geur perfect afronden.

Uiteraard is dit het perfect cadeau voor iedere Lampe Berger liefhebber. Naast deze 3 heerlijke huisparfums zijn er nog meer noviteiten uitgebracht. Alle nieuwe branders, parfumverspreider, autoparfum en meer vindt u hier: Maison Berger voorjaarscollectie 2023.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer23992
GeurBloemig, Fruitig, Fris
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code3127290239921