• Gratis verzending vanaf €39,-
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • 14 dagen retourrecht
  • Ruime voorraad
  • Fysieke winkel in Uden

Maison Berger Navulling Parfumverspreider Peau d' Ailleurs 400 ml

23,00
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Navulling Parfumverspreider Peau d' Ailleurs 400 ml

Navulling Peau d' Ailleurs in een 400 ml flacon. Peau d’Ailleurs is ondefinieerbaar en ongrijpbaar, het is een verkenning naar onszelf. Het iriserende bloemenhart is omgeven door aardse en minerale materie, gevolgd door muskusachtige en houtachtige noten die aan het einde van een lange reis worden onthuld.

Topnoten: Groen noten, Mineraal akkoord, Violet blad
Hartnoten: Iris, Roos
Basisnoten: Patchouli, Vetiver, Leder, Muskus

Philippe Starck. Een van de bekendste designers en interieurarchitecten van onze tijd. Een vrije geest met een onconventionele stijl. Extrovert. Verrassend. Hij verandert visuele perspectieven en speelt met materialen. Met zijn visie van een betere wereld. Zijn creaties dragen een verantwoordelijkheid voor de maatschappij en milieu in zich. Bekijk hier onze complete Maison Berger Paris x Starck collectie, exclusief verkrijgbaar bij Lampe Berger premium dealers.

Tip! Gooi de oude stokjes niet weg maar bewaar ze in de nieuwe verpakking. Je kunt ze nog 1 x hergebruiken wanneer je gaat voor dezelfde geur, daarna zijn de geurstokjes verzadigd en verspreiden ze de geur niet meer goed. Kies je voor een andere geur? Vergeet dan niet de geurstokjes te vervangen! Let op: Parfum Berger navullingen zijn alleen te gebruiken voor de Parfum Berger geurstokjes! Je kan ze dus niet gebruiker ter verbranding in de Lampe Berger! Bekijk hier de gehele navulling geurstokjes collectie.

  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6814
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden