• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
 • 14 dagen retourrecht
 • Ruime voorraad
 • Fysieke winkel in Uden

SMEG Koekenpan

SMEG Koekenpan

SMEG Koekenpan

Ons aanbod

Toon/verberg filters

5 artikelen

 1. smeg koekenpan zwart 24 cm
  SMEG Koekenpan Zwart 24 cm
  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  Speciale prijs 79,00 Normale prijs 109,00
 2. smeg koekenpan zwart 26 cm
  SMEG Koekenpan Zwart 26 cm
  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  Speciale prijs 84,95 Normale prijs 119,00
 3. smeg koekenpan creme 28 cm
  SMEG Koekenpan Creme 28 cm
  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  Speciale prijs 89,00 Normale prijs 129,00
 4. smeg CKFF3001CRM koekenpan 30 cm creme
  SMEG Koekenpan Creme 30 cm
  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  Speciale prijs 97,00 Normale prijs 139,00
 5. smeg wok rood 30 cm
  SMEG Wok Rood 30 cm
  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  Speciale prijs 104,95 Normale prijs 149,00

5 artikelen

SMEG Koekenpan

SMEG Pannen

De SMEG pannencollectie maakt je keuken compleet. De keuken is het hart van ieder huis. Een harmonieuze en functionele ruimte om te koken is dan ook essentieel voor een fijne, warme atmosfeer als het om eten gaat. SMEG staat al sinds het begin voor deze Italiaanse spirit en dat uit zich in het ontwerp van de keukenapparatuur die de echte essentie van “Made in Italy” uitstralen: creativiteit, elegantie, esthetiek en technologische innovatie. En in lijn met de filosofie dat design en kwaliteit voorop staan, biedt Smeg naast fornuizen, koelkasten, kookplaten en klein huishoudelijke apparaten KOKEN IN KLEUR ook een serie Made in Italy pannen die past bij al onze accessoires op het gebied van de bereiding en serveren van eten. De SMEG pannencollectie is ontworpen in samenwerking met Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van deepdesign, wordt gekenmerkt door esthetische en functionele elementen die, samen met de iconische FAB-koelkast en onze klein huishoudelijke apparaten, het gevoel van een unieke samenhangende collectie geven. De koekenpannen, kookpannen, smoorpannen en woks, met hun verschillende afmetingen, weerspiegelen de zachte, gewelfde lijnen van onze kleine keukenapparatuur, terwijl de roestvrijstalen handvatten doen denken aan de gegroefde stijl van het handvat van de FAB-koelkast. Een ander karakteristiek detail is de kleur, een aspect waarvan Smeg altijd wist dat het de keukenwereld compleet zou kunnen vernieuwen en dat het de producten iconisch zou maken. En dit aspect komt uiteraard ook terug in de pannencollectie. Naast zwart, de meest klassieke kleur, heeft Smeg ook rood en crème aan de reeks toegevoegd. De pannencollectie van Smeg, Made in Italy, wordt gemaakt van koud gesmeed aluminium met een anti-aanbaklaag die geschikt is voor gezond en gevarieerd koken. De gepatenteerde bodem staat garant voor hoogwaardige kookeigenschappen en compatibiliteit met verschillende soorten warmtebronnen. Door de roestvrijstalen handvatten en deksels van gehard glas kunnen de pannen ook in de oven worden gebruikt.

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1948 innovatieve, hoogwaardige keukenapparatuur ontwikkelt en produceert.

 

SMEG Koekenpannen

Wij voeren de complete collectie SMEG Cookware, binnen de Cookware collectie van SMEG zijn er een aantal koekenpannen. SMEG heeft de volgende koekenpannen in haar collectie: 

Smeg Koekenpan Mat Rood:

Smeg Koekenpan Mat Creme:

smeg koekenpan collectie

SMEG Wokpan

SMEG Cookware heeft 1 wokpan in haar collectie, weer in dezelfde kleuren als de koekenpannen, dus in de kleuren rood, zwart en creme. 

smeg wok kopen