Zwitscherbox Vogelhuisjes

Zwitscherbox Vogelhuisjes

Zwitscherbox Vogelhuisjes

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Zwitscherbox Vogelhuisjes

De Zwitscherbox van Relaxound brengt de natuur tot leven in je eigen huis met fijne vogelgeluiden. Dit unieke en grappig vormgegeven huisje is voorzien van een bewegingssensor. Zodra je in de buurt van de Zwitscherbox beweegt, geniet je 120 seconden lang van het vrolijke gezang van fluitende merels. Onderzoek toont zelfs aan dat de vogelgeluiden bijdragen aan een ultiem ontspannen gevoel. Of het nu in de wc, badkamer, keuken, gang of waar dan ook is, deze Zwitscherbox zal je opvrolijken!

Na 120 seconden zullen de vogelgeluiden langzaam stoppen wanneer er geen beweging meer wordt gedetecteerd. Met de handige volumeregelaar kun je zelf bepalen hoe luid de vogels fluiten. En als je behoefte hebt aan stilte, kun je het geluid eenvoudig uitzetten met dezelfde volumeregelaar.

De Zwitscherbox heeft een compact formaat van 11 x 14,5 x 3,5 cm en is gemaakt van kunststof, met een houten frontje bij de houten varianten. Het werkt op 3 AA-batterijen en heeft zowel een platte onderzijde als een geïntegreerd ophanghaakje aan de achterkant, waardoor je het vogelhuisje gemakkelijk overal kunt plaatsen of ophangen.

De Zwitscherbox is niet alleen een geweldige aanwinst voor jezelf, maar deze ontspanningsspeaker is ook een perfect kado voor vrienden en familie. Het biedt een unieke manier om een stukje natuurlijke sereniteit kado te doen aan iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken. 

De Zwitscherbox is te koop bij Gloudemans koken & kado zowel in onze webshop als in onze winkel in Uden. De volgende zitten in onze collectie: 

 • Zwitscherbox Oak
 • Zwitscherbox Sunbeam
 • Zwitscherbox White
 • Zwitscherbox Forest
 • Zwitscherbox Taupe
 • Zwitscherbox Yellow
 • Zwitscherbox Black Dark

Zwitscherbox met vogelgeluiden

Met zijn sfeervol getjirp zorgt de Zwitscherbox voor vredevolle momenten en ontspanning in het dagelijkse leven. Een sensor activeert een concert van vogelgeluiden dat 2 minuten duurt. De Zwitscherbox herinnert ons er dagelijks aan eens diep adem te halen en onze batterijen op te laden met verse energie. Zwitscheren is het Duitse woord voor tjilpen, vandaar de naam Zwitscherbox.

De Zwitscherbox van Relaxound kan ter ontspanning neergezet worden in de badkamer, op de overloop, in de kleedkamer, entree/hal, in een trappenhuis, op een balie of als vrolijke noot op het toilet.

Het idee van de Zwitscherbox ontstond in 2014 met relaxmuziek voor in de wachtkamer bij ziekenhuizen, en is inmiddels een groot succes in meer dan 25 landen. De klanten die het al verkopen zijn razend enthousiast. Het is een té mooi product om op elke straathoek te liggen, we moeten dan ook selectief zijn waar Relaxound wordt verkocht.

Haal de natuur in huis met de Zwitscherbox vogelhuisjes van Relaxound.

 • Rustgevende vogelgeluiden
 • Speaker op batterijen
 • Stijlvolle blikvanger
 • Ontspannend & uniek kado

Relaxound

Kies uit de originele Zwitscherbox, duurzamere Birdybox, Lakeside box, Oceanbox of de nieuwste Junglebox en bevind je door de rustgevende natuurgeluiden in een wereld zonder stress. Met keuze uit verschillende geluiden, kleuren en formaten is er zo altijd wel eentje die bij jou past. De speakers worden geactiveerd door een bewegingssensor en stoppen vanzelf weer zonder verdere impuls. Zet één van de stijlvolle vogelhuisjes naast de bank, je bed of verras gasten met de rustgevende geluiden van de natuur tijdens een bezoekje aan het toilet. De huisjes van Relaxound zijn een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en origineel cadeau voor iedere natuurliefhebber die toe is aan wat extra ontspanning!

Relaxound Satellite

Maak kennis met de Satellite, jouw persoonlijke oase van rust. Deze kleine Zwitscherbox werkt ook via een bewegingssensor maar werkt niet meer op batterijen. Deze kleine Satellite box heeft een accu, een oplaadkabel is inbegrepen. Zodra je in de buurt van de Satellite box beweegt, geniet je 60 seconden lang van het vrolijke gezang van fluitende nachtegalen. Deze Satellite box is de perfecte toevoeging om zijn grote broer de Zwitscherbox.