Maison Berger Autoparfum

Maison Berger Autoparfum

Maison Berger Autoparfum

De perfecte oplossing voor dat gekke kerstboompje aan je binnenspiegel. Maison Berger heeft een prachtige auto diffuser ontworpen, wat veel weg heeft van een auto velg. Met de makkelijk vervangbare keramische steen heeft u 4 tot 6weken lang plezier van een heerlijke geur in uw auto, die niet te overheersend is! Als voordeligste verkooppunt van Nederland hebben wij de voglende actie tot het eind van het jaar: gratis verzending vanaf 25 euro aan autoparfum producten.

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Maison Berger Autoparfum

Maison Berger Car Diffuser

Afhankelijk van uw humeur en uw traject laat u zich ook verleiden tot andere geursferen. Maison Berger Paris biedt u voor deze car diffusor bestsellers 12 verschillende keramische navullingen met fleurige, oosterse, frisse of gourmand parfums. De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffuser moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten.

Autoparfum van Maison Berger

Autoparfum van het vroegere Lampe Berger was in de vorm van een ster, nu heeft Maison Berger (het vroegere Lampe Berger) een vernieuwd model, in de vorm van een auto velg. 

maison berger autoparfum