Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Koekenpan

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Koekenpan

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Koekenpan

Ons aanbod

Toon/verberg filters

11 artikelen

11 artikelen

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Koekenpan

Demeyere Alu Pro Koekenpan

De Alu Pro pannen van Demeyere zijn een primeur op de Nederlandse markt. Deze nieuwe aluminium antikleefpannen zijn zeer duurzaam en ergonomisch. De ideale pan voor elke kookenthousiasteling die op zoek is naar een uitstekende prestatie, licht gewicht en een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding!

Sterke Anti-aanbaklaag

De Alu Pro koekenpannen hebben een titanium duraglide laag. Deze titanium plasma anti-klaag bestaat uit 5 lagen die versterkt zijn met titanium deeltjes voor een nog betere bescherming en slijtvastheid. Bij de productie is er geen gebruik gemaakt van giftige stoffen en de pan is dus PFOA-vrij.

TriplInduc Technologie

Door de unieke TriplInduc technologie van Demeyere zal de bodem van de pan gegarandeerd vlak blijven. Dankzij deze technologie heeft u 30% meer rendement indien u op inductie kookt. De koekenpan is dus sneller warm en hierdoor is de pan goedkoper in gebruik in vergelijking met andere pannen. 

Radiant bodem

De bodem van de Alu Pro koekenpan van Demeyere heeft een innovatieve vorm, deze vorm zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding.

Roestvrijstalen greep

De greep is ergonomisch en zit met roestvrijstalen klinknagels aan de pan bevestigd. 

Demeyere Alu Pro voordelen 

1. Demeyere Aluminium

Aluminium weegt slechts een derde van staal en is dus lichter en voor vele dus makkelijk hanteerbaar. De 5 mm dikke body uit gesmeed aluminium garandeert een perfecte warmteverdeling en snelle opwarming op alle type kookplaten.

2. Demeyere Triplinduc

TriplInduc is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen, zonder dat je de kookplaat zal beschadigen. 

3. Demeyere Radiant

De unieke Radiant bodem creëert een groter contactoppervlak met het fornuis. Dit zorgt voor een verhoogde stabiliteit en een nog betere connectie met uw inductieplaat.

4. Demeyere Greep 

Door hun uitvoering en vorm uit roestvrij staal 18/10 blijven de grepen langer koel op elektrische fornuizen. De ergonomische grepen zijn met roestvrijstalen klinknagels extra stevig bevestigd. De greep wordt wel warm al er op gas wordt gekookt en de vlam onder de bodem vandaan komt. Direct vuur op een stalen greep wordt altijd warm!

5. Demeyere Antikleeflaag

De antikleeflaag bestaat uit 5 lagen waaronder een titanium plasma basislaag voor extra duurzaamheid. Deze unieke antikleeflaag wordt gezien als één van de meest duurzame antikleeflagen van zijn soort op de markt. Ideaal voor het bakken van ei of vis.