Demeyere Black 5

Demeyere Black 5

Demeyere Black 5

Ons aanbod

Toon/verberg filters

10 artikelen

10 artikelen

Demeyere Black 5

De Demeyere Black 5 pannenserie is een gloednieuwe reeks speciaal ontwikkeld voor "outdoor cooking". Stoere mat zwarte pannen voor de bbqliefhebber. De pannen die dus speciaal ontwikkeld zijn voor op de bbq kunnen ook worden gebruikt op elke type fornuis, inclusief inductie en oven!

Demeyere Black 5 pannen

Welke pannen zitten er in de Demeyere Black 5 serie?: 

  • Demeyere Black 5 sauteuse 20 cm
  • Demeyere Black 5 sudderpanpan 24 cm
  • Demeyere Black 5 wok 30 cm
  • Demeyere Black 5 koekenpan 20 cm - 2 grepen 
  • Demeyere Black 5 koekenpan 24 cm - 2 grepen
  • Demeyere Black 5 steelpan 16 cm 
  • Demeyere Black 5 kookpan 16 cm
  • Demeyere Black 5 kookpan 18 cm
  • Demeyere Black 5 kookpan 20 cm

De mat zwarte pannen kunnen in de vaatwasmachine gereinigd worden.

Demeyere Black 5 serie

Breng je indoor kookkunsten naar buiten en kook zoals je gewent bent in open lucht en op open vuur met hiervoor specifiek ontwikkeld kookgerei. Een lekkere wok of een heerlijke saus voor bij je geroosterd vlees of vis maak je voortaan op je buitenkeuken. Demeyere, de Belgische specialist in kookgerei uit roestvrij staal, ontwikkelde het ideale gereedschap.

MEER INSPIRATIE, MEER MOGELIJKHEDEN MET BLACK 5 VAN DEMEYERE

Je culinaire repertoire kent geen grenzen meer tijdens het koken buiten. Ontdek het volledig potentieel van je houtskool, gas BBQ of vuurschaal en upgrade je buitenkeuken naar een volwaardige kookbeleving. Een heerlijke wok, een zuiders suddergerecht met geroosterde ingrediënten maken plots deel van je zomerse avond. Of verras je gasten met een lekker dessert zoals een sabayon, ter plaatse geklopt in de Black 5 sauspan. Buiten klaar? Ga binnen verder aan de slag met de inductiegeschikte Black 5 reeks. Met Black 5 pannen van Demeyere kan je zoveel meer bereiken met je outdoor keuken.

MEER FUNCTIONALITEIT, MINDER ZORGEN

Perfectie is een mindset. Het ingenieuze roestvrijstalen Black 5 kookgerei is lichter en gebruiksvriendelijker dan gietijzer en biedt een betere hitteverdeling door de 5 lagen en aluminium kern dan de wegwerp alternatieven. Wie graag buiten kookt kan niet zonder deze tools.

demeyere-black-5-pannen