Habonne Queen

Habonne Queen

Habonne Queen

Ons aanbod

Toon/verberg filters

12 artikelen

12 artikelen

Habonne Queen

Habonne Queen de koningin van de warmtegeleiding! Bij ons kunt kiezen uit een standaart pannenset van de elegante Habonne Queen serie, maar stel ook gerust uw eigen pannenset samen, alle combinaties zijn mogelijk, vraag naar onze aanbiedingen!

Habonne Queen Serie

De Habonne Queen pannenserie is de derde serie kookpannen van het merk Habonne en hier zijn wij uitermate enthausiast over! Deze serie is zoals je van Habonne gewent bent gemaakt met een gematteerde RVS tri-ply bodem. De Habonne Queen is voorzien van elegante ergonomische roestvrijstalen hoogglans grepen die daardoor fijn in de hand liggen. Alle pannen zijn voorzien van een inhoudsmaat aan de binnenkant, dus nooit meer zoeken naar een maatbeker of schatten hoeveel liter je in de pan hebt gedaan. De Habonne Queen serie is zelfs uitgebreid met een koekenpan 26 cm eveneens gemaakt met een tri-ply bodem. De Habonne Queen pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en vaatwasmaschinebestendig. 

Habonne Queen Tri-ply

De Habonne Queen serie is evenals de King serie van Habonne een tri-ply pan, hetgeen betekent dat de pan uit een stuk is gemaakt en uit 3 lagen is opgebouwd, (één laag RVS, één laag aluminium, één laag RVS) zodat je een perfecte warmteverdeling hebt tot aan de bovenkant van de pan. Hierdoor hebben deze pannen dan ook een kortere kooktijd en zijn ook energiezuiniger.

Habonne Queen Kookpannen

De Habonne Queen serie bestaat tot nu toe nog uit de volgende kookpannen: 

Steelpan 16 cm met deksel
Kookpan 16 cm
Kookpan 18 cm
Kookpan 20 cm
Kookpan 24 cm

Habonnne Queen Koekenpan

Koekenpan 26 cm