Betaalmogelijkheden

Betalen bij Gloudemans koken en kado

1. iDEAL

2. Afhalen in onze winkel in Uden (pin of contant)

3. Bancontact 

4. PayPal

1. iDEAL

Als u bankiert via internet bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode IDeal. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via het internetbankieren. Bij IDeal kunnen we meteen zien dat de betaling voldaan is. Dit bespoedigt de verzending van uw bestelling.

Mocht u onverhoopt een verkeerde bank kiezen of uw betaling is niet succesvol verlopen dan verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen. 
Hoe werkt het? Betalen via iDeal doet u in een paar stappen:
 
- Kies iDeal als betaalmethode.
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt.
- U komt direct in de bekende omgeving van uw bank.
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
- U ontvangt een bevestiging.
- U keert terug naar de webwinkel. Bestelling en betaling zijn geslaagd.

2. Afhalen in onze winkel

Wil je je bestelling afhalen bij Gloudemans koken en kado, dan kun je dat tijdens het bestelproces aangeven. Je bestelling staat gelijk voor je klaar en je bespaart hiermee verzendkosten. U kunt bestelling afhalen op onderstaand adres tijdens de openingstijden van onze winkel, zie openingstijden. Bij Gloudemans koken en kado kun je zowel pinnen als contant betalen.

3. Bancontact

Bancontact voorheen Mister Cash is een algemeen geaccepteerde betaalwijze in België. De werking is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De betaling start door het invoeren van het kaartnummer dat op de voorkant van de bankpas staat en de vervaldatum van ervan. Vervolgens moet de betaling bevestigd worden via het beveiligingsmiddel van de bank van de klant. Bijvoorbeeld via een paslezer met pincode. 

Hoe werkt het? Betalen via Bancontact doet u in een paar stappen:

Stap 1
Invoeren nummer debetkaart.

Stap 2
Geven van een voorkeur voor een bepaald beveiligingsmiddel.

Stap 3
Overnemen van de codes uit de paslezer ter bevestiging.

Stap 4
De transactie is voltooid, terug naar de webwinkel of site om de bestelling te voltooien.

4. PayPal

Heeft u een PayPal account? Dan kunt u ook bij ons terecht. Met Paypal bent u net als met Creditcard verzekerd. En bij een dispuut zal PayPal het geschil beslechten.