Retourneren

Retourneren bij Gloudemans koken en kado

Je kunt het artikel binnen 60 dagen terugsturen, mits ongebruikt en in originele verpakking. Het aanmelden van de retourzending kan via info@gloudemanskokenenkado.nl. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat, jouw ordernummer en je bankgegevens. Je ontvangt van ons een bevestiging van de retourzending.

De kosten van het retourneren van een artikel zijn voor rekening van de klant. Als de gehele order wordt geretourneerd en daarmee dus de gehele koop ontbonden wordt, dient een eventueel gratis ontvangen cadeau ook geretourneerd te worden.

Voor elke retournering geldt: Je kunt alleen producten retourneren welke in een staat verkeren waarin je ze zelf ook zou willen ontvangen. Dit houdt in:

  • Het product moet compleet en onbeschadigd zijn
  • Het product dient in originele verpakking teruggezonden te worden
  • Zorg ervoor dat het geheel tijdens transport niet kan beschadigen
  • Zend je factuur of een kopie hiervan mee met het retourpakket

Gloudemans koken en kado is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. Wij adviseren je het pakket verzekerd te verzenden. Zodat je bij verlies of beschadiging van het pakket een beroep kunt doen op het transportbedrijf.

Het retouradres is:

Gloudemans koken en kado
Vluchtoord 8
5406XP Uden

Wij hanteren een verwerkingstijd van 5 werkdagen na ontvangst. Het terugstorten van het aankoopbedrag zal (na ontvangst van de retour) op werkdagen geschieden en teruggestort worden via overboeking.  Dit betreft het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten. Het is niet toegestaan artikelen na de zichttermijn te retourneren, tenzij het een garantie betreft.