Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Ons aanbod

Toon/verberg filters

4 artikelen

4 artikelen

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch werd al in 1748 opgericht door François Boch. Het bedrijf groeide uit van een pottenbakkerij in een klein Frans dorpje tot een internationaal bekende producent van keramiekproducten. Behalve servies is ook bestek een belangrijke pijler van Villeroy & Boch. Het Villeroy & Boch bestekassortiment bestaat uit hoogwaardige luxe besteksets met een tijdloos ontwerp. Bovendien bewijzen alle sets zich ondanks hun exclusieve look heel goed in het alledaagse leven. Het robuuste edelstaal is geschikt voor de vaatwasmachine, roestvast en wordt niet door voedingszuren aangetast.

Villeroy en Boch bestekset 30 delig

Villeroy en Boch 30-delig bestekset is voor iedere starter die graag kennis wil maken met de kwaliteit van Villeroy en Boch. De samensteling van deze set is als volgt: 

  • 6x Villeroy & Boch tafelmes
  • 6x Villeroy & Boch tafelvork
  • 6x Villeroy & Boch tafellepel
  • 6x Villeroy & Boch koffielepel
  • 6x Villeroy & Boch gebaksvork

Deze sets zijn verkrijgbaar van klassiek tot modern. Bekijk bijvoorbeeld verschillende stijlen zoals de besteksets NewMoon, Arthur Brushed, Mademoselle en Louis.

Villeroy en Boch los bestek

Wij zijn een premium dealer van Villeroy en Boch en kunnen daarom ook losse bestekonderdelen leveren. Staat het losse onderdeel niet in onze webshop, mail dan naar info@gloudemanskokenenkado.nl

Villeroy en Boch bestek aanbiedingen

Om ervoor te zorgen dat de feestelijke maaltijd niet alleen qua smaak overtuigt, moet u net zoveel aandacht besteden aan een stijlvolle tafelsetting als aan de uitstekende Cabernet Sauvignon bij de reerug. Elegant bestek van Villeroy & Boch past harmonieus in elk tafelbeeld en rondt het arrangement van prachtig witte porseleinen borden, wijn- en waterglazen en de tafeldecoratie af. Of u nu kiest voor een 24-, 30-, 60- of een 113-delige bestekset met allerlei geselecteerde lepels, vorken en messen of u liever los bestek koopt, het is helemaal aan u. De kwaliteit van de bestekseries is altijd even hoog en het bestek overtuigt zowel in het dagelijks gebruik als op speciale momenten dankzij de hoogwaardige afwerking en het mooie design. Als premium Villeroy en Boch verkooppunt vindt u bij ons dan ook de beste bestek aanbiedingen.

Villeroy en Boch bestek kwaliteit

Of het nu gaat om fijne dessertvorken, zwierig visbestek of praktische latte macchiato-lepels - alle bestek van Villeroy & Boch doorloopt een zorgvuldig productieproces dat is gericht op de constant hoge kwaliteit van de bestekseries. Dankzij het gebruik van waardevolle grondstoffen zoals roestvrij staal en goud is alle bestek dat van deze materialen is gemaakt vaatwasmachinebestendig en geschikt voor dagelijks gebruik. De messen, vorken en lepels zijn gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardig gepolijst, zodat ze roestvrij, zuurbestendig en smaakneutraal zijn. De gekleurde grepen van silicone en kunststof zijn bovendien voedselveilig en worden dankzij hun charme allround-talenten in het dagelijks leven. Indien er natuurlijk walnoot- of acaciahout in de mooie decors is toegepast, dan is eenvoudige handmatige reiniging vereist.

Villeroy en Boch besteksets

Een prachtig bestekset van Villeroy & Boch is een klassiek huwelijkscadeau. Omdat veel stellen pas na de bruiloft of net ervoor gaan samenwonen, is een basisset met geschikt en stijlvol bestek altijd een goede keuze. Er kunnen ook handige keukenhelpers uit dezelfde collectie cadeau worden gegeven voor een uniforme stijl. Met een praktische pastaserveerlepel, soepopdienlepel of sauslepel maakt u de bestekserie compleet en hebt u altijd een stijlvolle accessoire bij de hand. Liefhebbers van verschillende pastagerechten zullen zeker in de wolken zijn met het 2-delige spaghettibestek, waarmee het opdraaien van lange pasta heel gemakkelijk is. En als in de zomer de barbecue gloeit, komen de roestvrijstalen barbecuespiesen uitstekend van pas.