Peper- en Zoutmolen

Peper- en Zoutmolen

Peper- en Zoutmolen

De peper- en zoutmolens van Peugeot worden gezien als de beste ter wereld. Peugeot heeft dan ook voor iedere specerij een eigen maalwerk, waarop maar liefst levenslange garantie geldt. Eén van de meest klassieke èn mooiste modellen vinden wij het model 'Paris' - vernoemd naar Frankrijk's 'belle capitale'. Bij Peugeot draait het allemaal om peper- en zoutmolens dit is voor Le Creuset wat anders. Hier is het één van de vele producten in haar assortiment. Daarom kiezen zij voor een keramisch maalwerk en één model met veel verschillende vrolijke kleuren! Op deze pagina staan niet alleen peper- en zoutmolens maar vindt u bijvoorbeeld ook lijnzaadmolens en nootmuskaatmolens.

Peper- en Zoutmolen

Peugeot Pepermolen of Le Creuset Pepermolen

Peugeot het merk onder de peper- en zoutmolens heeft voor iedere keuken de juiste molen. Of u nu van modern, klassiek, hout, rvs of acryl houdt, peugeot heeft het allemaal in hun collectie in verschillende maten en bijna allemaal voorzien van het U-select systeem, waarbij u trapsgewijs de juiste grofheid van uw molen kunt instellen. Peugeot heeft voor peper en zout een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Het unieke Peugeot maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal.  

De Le Creuset molens zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende hippe kleuren, weliswaar in maar een model en maat. De molens zijn van kunststof en hebben alle een keramisch maalwerk, waarbij geen onderscheidt gemaakt wordt in peper of zout.