Demeyere Apollo 7

Demeyere Apollo 7

Demeyere Apollo 7

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 46 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 46 in totaal

Demeyere Apollo 7

Demeyere Apollo 7 pannen

De Apollo 7 serie van Demeyere is de ideale reeks kookgerei voor zowel het jonge gezin als de veeleisende hobbykok. Met een supergeleidende bodem die een hoger rendement geeft op inductie. Apollo van Demeyere heeft ook nog eens een oppervlaktebehandeling gehad zodat deze pan makkelijk te reinigen is. 

Demeyere Apollo 7 Review

Demeyere Apollo 7 kookpan voordelen

Hier een aantal voordelen van de Demeyere Apollo 7 serie op een rijtje:

1. Demeyere InductoBase bodem

De ‘InductoBase®’-bodem bestaat uit 7 lagen met een warmtegeleidende kern van zuiver aluminium. Deze aluminiumlaag van 5 mm dikte garandeert een uniforme warmteoverdracht door de bodem heen en zorgt voor optimaal koken, zelfs op laag vuur of lage stand op inductiekookplaten. 

2. Demeyere Triplinduc 

TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie (de pan is dus sneller aan de kook). Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat je nieuwe pannen moet gaan aanschaffen bij het kiezen van een nieuwe keuken met een andere warmtebron.  

3. Demeyere Silvinox

Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. Dus nooit meer doffen pannen, maar een sierraad in je keuken!

4. Demeyere Gietrand

De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bijvoorbeeld water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen. 

5. Demeyere Greep

De ergonomische grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische / inductie / hallogeen fornuizen. (Wel opgepast bij gasfornuizen met vlammen die over de rand van de bodem komen, deze kunnen de handgrepen wel warm maken.) Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen. 

De Apollo 7 Sauspan voordelen

Hier een aantal voordelen van de Demeyere Apollo 7 conische modellen op een rijtje:

1. Demeyere 7-PlyMaterial

7-PlyMaterial® is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat een lapje vlees tegen de zijkant van de pan net zo goed bakt als een stukje dat op de bodem van de pan ligt.

2. Demeyere Triplinduc

TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie (de pan is dus sneller aan de kook). Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat je nieuwe pannen moet gaan aanschaffen bij het kiezen van een nieuwe keuken met een andere warmtebron.  

3. Demeyere Silvinox

Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. Dus nooit meer doffen pannen, maar een sierraad in je keuken!

4. Demeyere Gietrand

De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bijvoorbeeld water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.