Woll Diamond Lite Koekenpan

Woll Diamond Lite Koekenpan

Woll Diamond Lite Koekenpan

Woll Koekenpan Diamond Lite Induction Line


Het Duitse merk Woll produceert sinds 1979 pannen van professionele kwaliteit, die voldoen aan de hoogste eisen. Woll combineert traditionele ambacht met innovatieve technologieën voor een markt bestaande uit meer dan 35 landen wereldwijd.

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina

Woll Diamond Lite Koekenpan

Waarom een Woll koekenpan kopen?

PFOA vrij

Alle Woll pannen zijn PFOA vrij, wat wil zeggen dat er geen giftige stoffen als teflon in de pan zitten. Dat maakt de pannen ook nog eens heel gezond!

Woll Anti-aanbaklaag

De Diamond LITE Induction collectie kenmerkt zichzelf door de coating die bestaat uit vier lagen: een coating van diamantkristallen, een beschermende laag tegen roest en corrosie, een derde laag voor extra non-stick eigenschappen en een toplaag met diamantdeeltjes zodat de pan extra lang meegaat.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Diamond LITE Induction pan is gemaakt van gietaluminium en is geschikt gemaakt voor inductie door de speciale bodem die een dikte heeft van 8mm. Door de unieke titanium non-stick coating kunt u met weinig boter of olie bakken!

Woll Afneembare greep

De pannen van Woll hebben als enige een greep die gemakkelijk afneembaar is. Hierdoor is de pan heel eenvoudig in de oven te zetten, maar dit bespaart u ook veel ruimte in de keukenkastjes of vaatwasmachine.