Lampe Berger Giftsets

Lampe Berger Giftsets

Lampe Berger Giftsets

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 58 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 58 in totaal

Lampe Berger Giftsets

Lampe Berger heeft verschillende soorten giftsets en startersets in haar assortiment, wij als Gloudemans koken en kado hebben hier een ruim assortiment in. Bent u zelf al fan van Lampe Berger en wilt u een vriend of vriendin dit graag kado doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ons ruime assortiment pakken wij de giftsets ook graag voor u in, geef dit dan aan in het "opmerkingen veld" tijdens het afrekenen.

Lampe Berger Giftset

Zoals hierboven vermeld hebben wij een ruim assortiment aan giftsets / startersets van Lampe Berger. Er zijn verschillende soorten giftsets, zoals:  geurstokjes met navulling, branders met navulling, trio- en duoverpakkingen navulling (250ml per flesjes) en geurstokjes met kaarsen van Maison Berger.

Lampe Berger Giftset: geurstokjes met navulling

De Lampe Berger geurstokjes (parfumverspreiders) zitten eigenlijk altijd al verpakt als een soort geschenkverpakking. De 'cube' versie is het meest verkocht en wordt daarom al voorgevuld met verschillende parfums aangeboden.

Maison Berger vernieuwd 5 keer per jaar haar assortiment. Vaak zit hier dan ook een nieuwe parfumverspreider bij met een speciale vorm en nieuw huisparfum. Dit bieden wij dan aan tegen een leuke actieprijs.

Lampe Berger Giftset: brander met navulling

Waar Maison Berger het meest bekend om staat is de Lampe Berger brander. Hier worden dan ook veel prachtige modellen van uitgebracht. Om de klant op weg te helpen met deze manier van reinigen van de lucht en parfumeren van het huis hebben zij meerdere giftsets in het assortiment tegen leuke actieprijzen!

De meeste branders met een flesje navulling van 250 ml, hebben een adviesverkoopprijs van € 39.95. Er zijn er enkele die zelfs daaronder gaan en een adviesverkoopprijs hebben van € 37.50, deze branders hebben dan meestal geen navulling met een geurende huisparfum maar hebben het huisparfum 'so neutral' deze verwijdert de nare luchtjes maar geeft geen extra parfum af. Er zijn natuurlijk ook giftsets die boven de adviesverkoopprijs van € 39.95 komen. Deze specials zijn voorzien van een extra luxe geschenkverpakking en vallen simpelweg vaak het meest in de smaak dankzij het prachtige design.

LET OP: wij zijn het voordeligste Lampe Berger verkooppunt van Nederland, met gratis verzending op alle giftsets, startersets en losse branders. 

Lampe Berger Giftset: trio- duoverpakking

De duoverpakkingen en  trioverpakkingen van Lampe Berger zitten in een mooie geschenkverpakking. De duoverpakkingen worden meestal uitgebracht samen met een nieuwe serie van Lampe Berger. Zoals de serie 'Black Crystal' waar twee nieuwe huisparfums werden geïntroduceerd. De trioverpakkingen zijn de meest verkochte parfums van het moment. Bijvoorbeeld in de lente worden er meer frisse parfums verkocht dan de wat oosterse/donkere parfums. Deze duoverpakkingen / trioverpakkingen worden door ons altijd tegen een actieprijs aangeboden!