Wokpannen

Wokpannen

Wokpannen

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Wokpannen

Gloudemans koken en kado levert enkel hoogwaardige wokpannen. Wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze wokpannen zijn in voorraad en worden doorgaans binnen 3 werkdagen geleverd. Heeft u vragen over één van onze wokpannen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0413-262684.

Demeyere Wok Voordelen

1. Demeyere meerlagen materiaal

Voor de wok gebruikt Demeyere meerlagenmateriaal tot aan de rand. Het gelaagd materiaal met een warmtegeleidende kern zorgt voor een uitstekende gelijkmatige warmteverdeling door de hele oppervlakte van de wok. Wokken met 5-PlyMaterial hebben magnetisch roestvrij staal aan de buitenkant en zijn geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie. Wokken met 7-PlyMaterial hebben de TriplInduc legering als buitenste laag. Deze unieke combinatie van drie legeringen zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. De totale dikte van de lagen is per bereidingstechniek aangepast om de juiste temperatuursverdeling te hebben.

Voor wokken: 2,3 mm: 230°C op de bodem, 140°C op de zijkanten.

2. Demeyere Silvinox

De wokken worden behandeld met ‘Silvinox’, een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. 

3. Demeyere Greep

De grepen van de wokken zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10. Ze worden op de wanden gelast en dus niet met klinknagels of schroeven vastgemaakt, waardoor optimale hygiëne is verzekerd. Zo krijgen vuil, vet en bacteriën geen kans zich in te nestelen.