Habonne Forte

Habonne Forte

Habonne Forte

Ons aanbod

Toon/verberg filters

6 artikelen

6 artikelen

Habonne Forte

Habonne Forte pannen kopen? Bij Gloudemans vindt u een ruime keuze aan Habonne pannen tegen scherpe prijzen, zo ook de Habonne Forte serie.

Habonne Forte Serie

Habonne Forte onderscheid zich in het assortiment van Habonne met name door haar siliconen koudhandgrepen. Deze handgrepen zijn uitgevoerd met een duurzame silicone die niet alleen koud blijven op elke warmtebron, maar ook zorgen voor een perfecte grip en tevens antislip. Waar andere koudhandgrepen (niet gemaakt van silicone) nog warm worden als er gekookt wordt op gas (door de omgevingswarmte en te hoge vlam) zullen deze handgrepen dus gegarandeerd koud blijven. Het is dus wel duidelijk dan Habonne met deze pannenserie met zijn uitzonderlijk eigentijdse vormgeving de nadruk heeft gelegd op de ideale functie van deze handgrepen. 

Gebruikt u nog een maatbeker om af te meten hoeveel liter er nou werkelijk in de pan zit? Dit is verledentijd, want alle Habonne Forte pannen zijn uitgevoerd met een handige inhoudsverdeling. De Habonne Forte pannen gieten gmakkelijk af dankzij de perfecte schenkrand. Uiteraard zijn deze Forte kookpannen geschikt de vaatwasmachinebestendig en ovenvast tot 220C. 

Habonne Forte Kookpannen

De Habonne Forte kookpannen serie bestaat uit de volgende pannnen: 

Steelpan 16 cm
Kookpan 18 cm
Kookpan 20 cm
Kookpan 22 cm
Soeppan 24 cm 

Habonne Forte Ecovite

De Forte serie van Habonne is zo populair dat deze ook verkijgbaar is in een serie koekenpannen, hapjespannen en wokpannen. Zie hier ons assortiment Habonne Forte Ecovite pannen met keramische antiaanbaklaag. 

Habonnne Forte Fluitketel

De Habonne Forte serie heeft ook zo zijn eigen fluitketel, zie hier onze Habonne Forte fluitketel met een inhoudsmaat van 2 liter.