Villeroy & Boch Manufacture Rock

Villeroy & Boch Manufacture Rock

Villeroy & Boch Manufacture Rock

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

Pagina

Villeroy & Boch Manufacture Rock

Rechte vomren, aparte materiaaloppervlakken en een ingetogen kleurenpalet met zwart, wit en grijs zijn een must. De donkere decoratieve elementen laten de witte, elegante borden glanzen en zorgen voor een fraai contrast. In graniet- of leisteen-look, met Manafacture wordt uw tafel een bijzondere blikvanger. 

Manufacture Rock Black servies

Het Manafacture Rock servies is verkrijgbaar in het zwart en het wit beide prachtig, maar toch focussen wij ons meer op de zwarte variant. Het zwarte Manufacture Rock servies is goed te combineren met andere witte porseleinen serviezen en toch net wat specialer dan de witte serie.

Welke onderdelen zitten er in de Manufacture Rock Zwart lijn?

Als het gaat om Manufacture Rock kopjes heeft deze lijn twee maten, de kopjes en schoteltjes zijn zoals u van Villeroy en Boch gewend bent los verkrijgbaar. Er zijn mokkakop en schoteltjes (espresso) en koffiekop en schoteltjes. De kopjes zijn er in dubbelwandig glas en in het porselein. Wij voeren alleen de porseleinen versie.

De Manufacture Rock borden zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er natuurlijk een aantal ronde borden, maar ook een aantal rechthoekige en vierkante borden/serveerschalen. De ronde borden zijn het gebaksbord, ontbijtbord, dinerbord, pastabord, diep bord en een onderbord. De rechthoekige en vierkanten borden zijn serveerschalen en dinerborden.

Er zijn 4 Manufacture Rock kommen, gebruik de kommen als dipschaatlje, ontbijtkom, rijstschaaltje, slaschaal, serveerschaal of denk een keer out of the box en gebruik de kommen om bijvoorbeeld je sieraden in te bewaren.

Villeroy & Boch Manufacture Rock Zwart serviessets

Als premium verkooppunt van Villeroy & Boch hebben wij naast de reguliere serviessets onze eigen exclusieve startersets samengesteld. Deze Manufacture Rock serviessets zijn door onze serviesspecialisten samengesteld en worden met zorg verpakt en (eventueel) verzonden. Wij helpen u natuurlijk ook graag met het zelf samenstellen van een serviesset in onze winkel in Uden.

manufacture-rock-zwart-serviesset