Cookai Koekenpan

Cookai Koekenpan

Ons aanbod

Toon/verberg filters

12 artikelen

12 artikelen

Cookai Koekenpan

Deze koekenpannen bestaan uit vijf lagen RVS en aluminium, hierdoor heeft deze een optimale warmtegeleiding door de gehele pan. Zodra de pan warm is, houdt hij zijn warmte ook goed vast waardoor deze ook nog eens energiebesparend is! De pannen hebben een diameter van 20, 24, 28 en 30 cm. De gegoten holle steel is een cooltouch waardoor je geen handschoenen nodig heeft Als je klaar bent met bakken, kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Wij raden u echter wel aan om de pannen met de hand te wassen voor een langere levensduur.

Cookai Koekenpan RVS

Met deze koekenpan van het merk Cookai haal je professionele kwaliteit in huis. Een pan waarmee bakresultaten mogelijk zijn zoals u van een chefkok gewend bent. Deze koekenpan bestaat uit vijf lagen RVS en aluminium welke een optimale warmtegeleiding door de gehele pan geeft. Wanneer de pan warm is dan houdt deze de warmte ook goed vast waardoor deze ook nog eens energiebesparend is. De gegoten holle steel is een cooltouch waardoor u geen handschoenen nodig heeft. Bent u klaar met bakken, dan mag deze koekenpan gewoon in de vaatwasser. Wilt u een pan een langere levensduur geven dan adviseren wij om de pan gewoon met warm water en enkel een beetje afwasmiddel te reinigen.

Cookai Koekenpan Antikleeflaag PFAS-VRIJ

De non-stick koekenpan van Cookai is dankzij haar 5-ply technologie een mooie toevoeging aan jouw pannencollectie. Deze hoogwaardige koekenpan bestaat uit maar liefst 5 lagen RVS en aluminium én beschikt over een antiaanbaklaag in honingraatstructuur. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De pan heeft een snelle en gelijkmatige warmtegeleiding over het hele oppervlak en houdt de hitte langdurig vast voor duurzaam gebruik. Dankzij het cooltouch handvat kan de hete pan te allen tijde veilig verplaatst worden. Ondanks dat de koekenpan vaatwasserbestendig is, adviseren wij deze na gebruik met de hand te wassen voor een langere levensduur.