Janny van der Heijden

Janny van der Heijden

Janny van der Heijden

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina

Janny van der Heijden

Janny van der Heijden Servies

Janny van der Heijden is een culinaire duizendpoot. Ze schreef tientallen boeken, was hoofdredacteur van een kooktijdschrift, schreef bijna 3 decennia een dagelijkse krantenrubriek, maakte radio en tv en is door het grote publiek omarmt als jurylid van het meest populaire bakprogramma op de buis.

Als fervent servies verzamelaar is dit eigen ontwerp een droomproject. Een mix en match van eetmomenten en servies; ongedwongen en gestileerd: niets ligt vast, alles mag én kan samen.

Janny van der Heijden Sharing Moments servieslijn

Waar is het Janny van der Heijden servies te koop? Natuurlijk bij Gloudemans koken en kado! Het servies heet Sharing moments omdat er niets mooiers is dan dierbare momenten met elkaar te delen en hoe kun je dat beter doen dan met daarbij iets te eten of te drinken!

Janny van der Heijden servies prijslijst

De onderdelen uit het Janny van der Heijden servies hebben leuke prijsjes. Zo is er al een mokje verkrijgbaar vanaf €4,95. Het kleinste onderdeel uit het servies is het theetipje en kost €3,95 en het grootste onderdeel is de theepot en kost €39,95. Voor een volledige prijslijst zie: Janny van der Heijden Prijslijst. Voor de leukste aanbiedingen en kortingen volg Gloudemans koken en kado op Facebook en Instagram.