Maison Berger Geurstokjes

Maison Berger Geurstokjes

Maison Berger Geurstokjes

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 91 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 91 in totaal

Maison Berger Geurstokjes

Dit zijn de parfumverspreiders van Maison Berger, voor een optimale parfumering van je huis tot wel 6 weken lang. De parfumverspreiders van Maison Berger zijn een perfecte aanvulling op je Lampe Berger katalyselamp (brander).

Parfum Berger van Maison Berger

Hoe werkt het? Het gepatenteerde compex van moleculen, specifiek voor ieder model, neutraliseert op gerichte wijze onaangename luchtjes door de geurperceptie te blokkeren. In de keuken worde de nare luchtjes bijvoorbeeld vaak veroorzaakt door moleculen als aminen (die de visgeur veroorzaken) en thiolen (die de geur van ui en ei veroorzaken). De moleculen met neutraliserende eigenschappen in de parfumverspreider Cube pakt onaangename luchtjes aan en neutraliseert deze. Door de toevoeging van frisse en aromatische noten worden de nare keukenluchtjes nog beter geneutraliseerd. 

Parfum Berger Navulling

De uitzonderlijke kwaliteit van de parfums wordt gecreëerd in Frankrijk door de Meester-Parfumeurs. De navulling verspreidt zich nog sneller door de elegante zwarte sticks van technische polymeer, deze sticks zorgen ervoor dat het niet alleen sneller gaat, maar ook intenser en langduriger. De duur van de vooraf gevulde parfumverspreider Cube is ca. 6 weken. De navulling is verkrijgbaar in flesjes van 200ml.

Parfumverspreider Cube van Parfum Berger

De parfumverspreider Cube van Parfum Berger (Maison Berger) heb je in 4 verschillende functionele parfumverspreiders en aanvullend in meer dan 20 verschillende lekkere geuren. De 4 functionele parfumverspreiders zijn: 

- Tegen ongewenste dierenluchtjes
- Tegen nare keukenluchtjes
- Tegen nare tabaksluchtjes
- Tegen onaangename badkamerluchtjes

Maison Berger parfumverspreider Cube

Even wat sterke punten van de Maison Berger parfumverspreider op een rijtje:

- Innovatief, speciale formules met gepatenteerde moleculen
- Speciale parfums, om dde neutraliserende werking te versterken 
- Ontwikkeld en getest, door deskundige parfumeurs en geurexperts

Maison Berger Aroma Collectie

De Aroma Collectie van Maison Berger bestaat uit drie huisparfums met een weldadige invloed op emoties. Ontwikkeld volgens gepatenteerde en gecertificeerde richtlijnen. Deze parfum composities bestaan uit essentiële oliën waarvan de weldadige aromatische eigenschappen erkend zijn. Zij versterken de drie weldadige eigenschappen die Aroma Collectie op emoties heeft: ontspanning, energie en vreugde. Deze geheel nieuwe parfum creaties hebben zo, op een geheel natuurlijke wijze, een positieve invloed op ons humeur en onze emoties. Waar bestaat de Aroma Collectie van Maison Berger uit? 

Aroma Collectie Parfumverspreider

Een eigentijdse voorgevulde witte parfumverspreider, diffusie gedurende ca. 6 tot 8 weken. De parfumverspreider uit de Aroma Collectie bevat 100% natuurlijke sticks van wilgenhout voor een uitstekende verspreiding. Heractiveer de geur iedere week door de sticks om te keren. De sticks dient u te vervangen wanneer u van huisparfum verandert. 

Aroma Collectie Navulling 200 ml

Een transparante flacon van 200 ml waarmee iedereen zijn parfumverspreider kan navullen aan de hand van zijn humeur en wensen. De parfums worden met ongeëvenaarde kwaliteit geproduceert in Frankrijk door de Meester-Parfumeurs uit Grasse. 

Aroma Collectie Geurkaars

Een kaars bestaande uitsluitend uit plantaardige was. Deze ecologische en duurzame samenstelling waarborgt een verbranding zonder rook. Deze kaars, voorzien van een deksel van esdoornhout, heeft een katoenen lont dat zodanig gevlochten is, dat ieder parfum optimaal verspreid wordt. Geniet +/- 35 uur van deze geurkaars van Maison Berger.