Demeyere Industry 5

Demeyere Industry 5

Demeyere Industry 5

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Demeyere Industry 5

Demeyere Industry 5 Pannen

Deze industry 5 pannen van Demeyere hebben een industriële look 'AMERICAN STYLE' en zijn door hun meerlaagse materiaal tot aan de rand het beste warmtegeleidend. Met de extra grotre grepen is de industry pan een mooie robuuste pan geschikt voor iedere warmtebron. Demeyere Industry  5 pannen kopen? De gezelligste kookwinkel in Brabant heeft een ruime keuze uit demeyere pannen, direct uit eigen voorraad leverbaar.

Demeyere Industry 5 Review

Demeyere Industry 5 serie voordelen

1. Demeyere 5 ply materiaal 

Deze speciale combinatie van 5 verschillende legeringen met o.a. aluminium zorgt ervoor dat de hitte niet op één plaats geconcentreerd wordt maar zich gelijkmatig verspreidt door de hele oppervlakte van de pan. Dankzij het magnetisch roestvrij staal aan de buitenkant zijn de producten geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie.

2. Demeyere Silvinox

Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. Dus nooit meer doffen pannen, maar een sierraad in je keuken!

3. Demeyere Gietrand

De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bijvoorbeeld water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen. 

4. Demeyere Greep

De ergonomische grepen van de Industry serie zijn gemaakt van gegoten en geparelstraald roestvrij staal 18/10 en afgewerkt met de Silvinox oppervlaktebehandeling. Hierdoor zijn ze krasbestendig en is een stevige grip verzekerd. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen. De extra-large grepen van Industry serie zijn speciaal ontwikkeld om zo lang mogelijk koel te blijven en dit op alle fornuizen, ook op gas en inductie. LET OP! Vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken!