Zwilling Fresh & Save

Zwilling Fresh & Save

Zwilling Fresh & Save

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Zwilling Fresh & Save

Je kunt nooit teveel tijd of geld hebben, toch? Zwilling Fresh & Save helpt je beide te besparen. Bereid je eten voor op zondag en geniet er de hele week van. Extra boodschappen zijn overbodig want je eten blijft langer vers. Dit is geweldig voor jou, je portemonnee en natuurlijk de planeet!

Zwilling Fresh and Save vacuümbewaarsysteem

Het Fresh & Save vacuümbewaarsysteem is een revolutie in de manier waarop je je boodschappen en maaltijden bewaart. De exclusieve Zwilling technologie bewaart smaken en voedingsstoffen, voorkomt ijskristallen en houdt voedsel tot 5 keer langer vers dan niet-vacuüm bewaarde voedingsmiddelen. Dit alles met een druk op de knop.

Fresh & Save ontketent echt een ware revolutie wat het bewaren en organiseren van voeding en gerechten betreft. Eén druk op de knop – en in slechts enkele seconden blijven alle smaken en voedingsstoffen optimaal bewaard, met dank aan de handige vacuümpomp. Levensmiddelen blijven tot vijf keer langer vers in vergelijking met traditionele bewaarmethodes zonder vacuüm! Via de QR-codes op de bewaarpotten houdt u alles overzichtelijk bij in de Zwilling Culinary World App. Gedaan met eten vergeten of weggooien! Simpel. Handig. Vers.

Zwilling Fresh and Save startset

Vandaag koken en de hele week van vers eten genieten? Geen probleem met de Zwilling Fresh & Save Starterset. Want die bevat alles wat je nodig hebt: twee vacuüm bewaardozen in glas, vier herbruikbare vacuümzakken en een handige vacuümpomp. Je zult meteen merken hoe gemakkelijk het is om je tijd efficiënt te gebruiken. Bijkomend pluspunt: er belandt haast niets meer in de vuilnisbak!

Zwilling Fresh and Save Vacuümpomp

Dankzij Fresh & Save van Zwilling zeg je vaarwel aan die gigantische vacuümmachines die je hele kast innemen. In slechts enkele seconden zuigt de handige, draadloze vacuümpomp geluidloos lucht uit de vacuüm bewaardozen van Fresh & Save. Daardoor blijven alle smaken en vitaminen optimaal bewaard. De pomp stopt automatisch zodra het juiste vacuüm is bereikt.

Zwilling Fresh and Save Vacuüm Bewaardozen

De uiterst veelzijdige vacuüm bewaardozen van Fresh & Save houden alle aroma's en smaken optimaal vast. Ze bestaan in een glazen en plastic versie, en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Stuk voor stuk zijn ze perfect voor dagelijks gebruik, want de hele set mag in de vaatwasmachine, microgolfoven en diepvries. De glazen bewaardozen mogen zelfs gewoon de oven in.

 • Zwilling Fresh & Save vacuüm bewaardoos glas - S - 200 ml
 • Zwilling Fresh & Save vacuüm bewaardoos glas - M - 750 ml
 • Zwilling Fresh & Save vacuüm bewaardoos glas - L - 1600 ml
 • Zwilling Fresh & Save vacuüm bewaardoos glas 1500 ml
 • Zwilling Fresh & Save vacuüm bewaardoos glas 2200 ml

zwilling-fresh-save-bewaardozenZwilling Fresh and Save Lunchboxen Kunststof

Voor iedereen die het liever wat lichter heeft, zijn er de extra lichte en toch onbreekbare vacuümdozen van kunststof. Ze zijn vaatwasmachinebestendig, magnetronbestendig en ruimtebesparend, zowel in de koelkast als in de vriezer.

 • Zwilling Fresh & Save vacuüm bewaardoos kunststof - S - 300 ml
 • Zwilling Fresh & Save vacuüm bewaardoos kunststof - M - 900 ml
 • Zwilling Fresh & Save vacuüm bewaardoos kunststof - L - 2200 ml
 • Zwilling Fresh & Save vacuüm lunchbox kunststof - M - 800 ml
 • Zwilling Fresh & Save vacuüm lunchbox kunststof - L - 1300 ml

fresh-and-save-lunchbox

Zwilling Fresh and Save Vacuümzakken

Verse groenten en fruit, vlees, vis of brood in de koelkast of diepvries bewaren? Gerechten vacuüm garen of in de microgolfoven opwarmen? Ingrediënten vooraf laten marineren? De herbruikbare en lekvrije vacuümzakken klaren elke klus! Dankzij de vacuüm afdichting hoef je zich nooit meer zorgen te maken over vriesbrand.

 • Set van 3 vacuümzakken formaat L (inhoud: 8,5 l, afmetingen: 49 x 30 cm (L x B)
 • Set van 10 vacuümzakken formaat M (inhoud: 4 l, afmetingen: 35 x 25 cm (L x B)
 • Set van 10 vacuümzakken formaat S  (inhoud: 1,25 l, afmetingen: 23 x 20 cm (L x B)

zwilling-fresh-save-vacuumzakken

Zwilling Fresh & Save Vacuüm Wijnstop

Bevestig de snoerloze vacuümpomp aan de Zwilling Fresh & Save wijnstop en verzegel de aroma's en het boeket van de wijn in enkele seconden. Vacuümdichting helpt de wijn fris te blijven, zelfs na enkele dagen, dus voel je vrij om een fles te openen, zelfs als je gewoon een glas wilt.

zwilling-fresh-&-save-wijnstop

Zwilling Fresh & Save Sous-vide Startset

Dit is de nieuwste aanvulling op de Enfinigy-serie van Zwilling, de Enfinigy Sous-vide startset 8-delig. Dit setje bevat: 

 • Vacuümpomp (inclusief USB-kabel)
 • Sous-vide stick
 • 3 vacuümzakken small (23 x 20 cm)
 • 3 vacuümzakken medium (35 x 25 cm)

Zwilling Fresh & Save review

Voeding blijft tot 5 keer langer vers met de Fresh & Save Vacuum Starter Set van Zwilling. Het compacte systeem is erg gebruiksvriendelijk en opent de deur naar talloze nieuwe bereidingswijzen.

Met de Zwilling Fresh & Save in je keuken zal je nooit nog op dezelfde manier boodschappen doen en eten bewaren. Door verse producten luchtdicht te bewaren kan je ze makkelijk vers houden, en blijven smaak en textuur optimaal bewaard.

Zwilling Culinary World app

Vergeet je wel eens hoe lang je restjes of bereide gerechten al in de diepvries zitten? Met de Zwilling Culinary World app weet je altijd wat je wanneer bewaard hebt en hoe lang het nog vers blijft. Daarnaast bevat de app ook lekkere recepten voor je bewaarde ingrediënten. Welkom in een verse wereld!

zwilling-fresh-save