Demeyere Silver 7

Demeyere Silver 7

Demeyere Silver 7

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Demeyere Silver 7

Demeyere Silver 7 Pannenserie

De nieuwste pannenserie van het belgische merk Demeyere heet Silver7! Het is een pannenserie die het beste heeft van de nu al reeds bestaande series; Atlantis, Intense en John Pawson. De Silver 7 kookpannen van Demeyere zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Na uitleg over de verschillende maten en uitvoeringen komt nog meer informatie over de unieke producteigenschappen. Deze informatie wordt ook gedetaileerd gegeven op de productpagina en is beschikbaar op onze Demeyere merken pagina.

Demeyere Silver 7 Steelpan 16 cm

De kleinste steelpan van de Demeyere Silver 7 serie, samen met de later toegevoegde kookpan 16 cm! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de 18 cm kookpan het meest gebruikt wordt. Hier vindt je de Demeyere Silver 7 Steelpan 16 cm. De steelpannen zijn geleverd zonder deksel, eventuele losse deksels zijn wel verkrijgbaar.

Demeyere Silver 7 Steelpan 18 cm

Dit is het tussenmaatje op het gebied van pannen met een steel in de Silver 7 serie. Het is dus de steelpan in de maat die het meest gebruikt wordt de inhoud van deze steelpan is 2,2 liter. Hier vindt je de Demeyere Steelpan 18 cm. De steelpannen zijn geleverd zonder deksel, eventuele losse deksels zijn werl verkrijgbaar.

Demeyere Silver 7 Sauspan 20 cm

Dit is de sauspan 20 cm wat een inhoudsmaat heeft van 2,0 liter. De sauspan is zoals de naam al zegt, ideaal voor het bereiden van sauzen, zoals bijvoorbeeld een wittewijn saus of béarnaisesaus. De sauspan wordt ook wel eens conische sauteuse genoemd. De Demeyere Silver 7 conische sauteuse is door zijn vorm ideaal voor gebruik met een garde en spatel. Hier vindt je de Demeyere Sauspan 20 cm. De sauspan wordt geleverd zonder deksel, eventuele losse deksels zijn wel verkrijgbaar.

demeyere silver 7 steelpan   demeyere silver 7 conische sauteuse 20 cm  

Demeyere Silver 7 Kookpan 18 cm

Dit was het kleinste kookpannetje in de Demeyere Silver 7 pannenserie. Later is hier nog het 16 cm kookpannetje aan toegevoed. De Demeyere Silver 7 kookpan 18 cm heeft een inhoudsmaat van 2,2 liter. Hier vindt je de Demeyere Silver 7 Kookpan 18 cm. Uit onderzoek is dus gebleken dat deze maat het meest wordt gebruikt. Wij raden dan ook aan om niet altijd maar een van te voren samengestelde set te kopen. Maar pannen te kopen die je ook echt het meest gaat gebruiken, voor een goed advies kunt u atlijd naar in onze winkel in Uden komen. De Demeyere Silver 7 kookpannen worden geleverd inclusief deksel.

Demeyere Silver 7 Kookpan 20 cm

Dit is de middelste kookpan in de Demeyere Silver 7 pannenserie. De Demeyere Silver 7 kookpan 20 cm heeft een inhoudsmaat van 3,0 liter. Hier vindt je de Demeyere Kookpan 20 cm. De maat 20 cm is ook verkrijgbaar in een hoge soeppan uitvoering. De Demeyere Silver 7 kookpannen worden geleverd inclusief deksel.

Demeyere Silver 7 Kookpan 24 cm

Dit is de grootste kookpan in de Demeyere Silver 7 pannenserie. De Demeyere Silver 7 kookpan 24 cm heeft een inhoudsmaat van 5,2 liter. Hier vindt je meer informatie over de Demeyere Silver 7 Kookpan 24 cm. De Demeyere Silver 7 kookpannen worden geleverd inclusief deksel.

demeyere silver 7 kookpannen

Demeyere Silver 7 Soeppan 20 cm

Maak soep als een echte chefkok! Dit is de kleinste soeppan uit de Demeyere Silver 7 serie. De Demeyere Silver 7 Soeppan 20 cm met een inhoudsmaat van 5,0 liter. Hier vindt je meer informatie over de Demeyere Silver 7 Soeppan 20 cm. De Demeyere Silver 7 soeppannen worden geleverd inclusief deksel.

Demeyere Silver 7 Soeppan 24 cm

Pompoensoep in de winter en een frisse avocadosoep in de zomer. Je kunt ieder seizoen wel een lekkere soep verzinnen. Dit is de grootste soeppan uit de Demeyere Silver 7 pannenserie. De Demeyere Silver 7 soeppan 24 cm heeft een inhoudsmaat van 8,0 liter. Hier vindt je meer informatie over de Demeyere Silver 7 Soeppan 24 cm. De Demeyere Silver 7 soeppannen worden geleverd inclusief deksel.  

Demeyere Silver 7 Pasta inzet 24 cm

Dit is het Demeyere Silver 7 Pasta-inzet 24 cm, geschikt voor de hierboven beschreven Demeyere Silver 7 Soeppan 24 cm. Je kunt met de inzet, gekookte aardappelen, pasta of groenten, gemakkelijk uit de pan halen zonder het water af te gieten. Het water zou je hierna kunnen hergebruiken, bijvoorbeeld voor een extra portie. Hier vindt je meer informatie over de Demeyere Silver 7 Pasta-inzet 24 cm.

demeyere silver 7 soeppan 24 cm  demeyere silver 7 pasta inzet 24 cm  Demeyere Silver 7 Soeppan inclusief pasta inzet

Demeyere Inductoseal Bodem

De bodem van de pan bestaat uit 7 lagen met midden in een koperen schijf die zorgt voor optimale warmteverspreiding. Deze optimale warmteverspreiding zorgt ervoor dat de warmtegeleidende oppervlakte tot 33% groter is dan de traditionele pannenbodems. Meer informatie over Demeyere Inductoseal vindt je hier.

Demeyere 7 PlyMaterial

Een technoligie die uniek is en alleen Demeyere kan toepassen, een technologie van 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Door deze 7 lagen technologie krijgt de pan van de bodem tot aan de rand de perfecte temperatuur, natuurlijk is de dikte aangepast aan elk soort pan. Meer informatie over Demeyere 7 PlyMaterial vindt u hier.

Demeyere TriplInduc

Dankzij de TriplInduc technologie zijn de pannen van Demeyere nog sneller, veiliger, beter regelbaar en energiebesparender dan elk ander soort pan. Dankzij de TriplInduct technolgie kunnen de pannen van Demeyere gebruikt worden op elke warmtebron. Maar dit is nog niet alles! De pannen kunnen ook na jarenlang gebruik op gas gemakkelijk gebruikt worden op inductie! Dus eenmaal pannen van Demeyere aangeschaft dan hoeft u nooit meer anders! Bovendien zorgt deze bodem ervoor dat, als je gaat koken op inductie, je ook nog eens met 30% meer rendement kunt koken. Meer informatie over Demeyere TriplInduct vindt u hier.

Demeyere Silvinox

Een elektrochemische oppervlaktebehandeling. Weer een hele mond vol en geen idee wat het wil zeggen, toch? Het is een behandeling die door Demeyere ontworpen is die ervoor zorgt dat de pan altijd zilver wit blijft, zelfs na jarenlang gebruik. De zilverwitte kleur ontstaat doordat al het vuil uit het ijzer wordt gehaald. De pannen zijn dus makkelijker schoon te houden en hebben een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agresieve vaatwastabletten en sterk zuurhoudend voedsel. De Silver 7 pannen van Demeyere zijn dus ook vaatwasmachinebestendig. Meer informatie over Demeyere Silvinox vindt je hier.

Demeyere Perfecte Gietrand

Deze eigenschap spreekt meer voor zich en behoeft dus ook een kortere uitleg. Dankzij de speciaal gevormde rand kun je zowel zeer vloeibare stoffen als dikke sauzen moeiteloos schenken zonder te knoeien.

Demeyere Dubbelwandige Deksel

Met een deksel koken op de pan is energiebesparend, dat is bij iedereen inmiddels wel bekend. Zelfs hier heeft Demeyere goed over nagedacht, door te komen met een dubbelwandige deksel. De dubbelwandige deksel is extra isolerend, waardoor warmte en vitamines nog beter binnen de pan blijven. Als bijkomend effect wordt de kooktijd ook nog eens verkort. Nog een bijkomend voordeel is dat de greep van de deksel veel minder snel warm wordt, dus makkelijk vast te pakken.

Demeyere Vol Gegoten Grepen

De grepen van de Silver 7 serie zijn gemaakt van massief gegoten RVS 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. LET OP gasfornuizen hebben dus minder baat van deze eigenschap. De grepen zijn dankzij een lastechniek bedacht door Demeyere extra stevig bevestigd aan de pan en zullen dus nooit losraken. Dit maakt ze extra hygiënisch, want hierdoor heeft vuil vet of bacterie geen kans om zich te nestelen. 

Demeyere 30 jaar garantie

'Last but not least' het garantietermijn. Demeyere geeft op de Silver 7 pannenserie 30 jaar garantie! De garantie begint te tellen vanaf aankoopdatum en is geldig op alle productie- of materiaalfouten, vooropgesteld dat de pannen worden gebruikt volgens gebruik- en onderhoudsinstructies.