Lampe Berger Branders

Lampe Berger Branders

Lampe Berger Branders

De brander van Lampe Berger zorgt voor een gezuiverde en heerlijk geurende lucht, terwijl het systeem van verspreiding door katalyse er voor zorgt dat alle onaangename geuren vernietigd worden. Met een brander van Lampe Berger kiest u voor werkzaamheid, u hoeft alleen nog maar een brander te kiezen de bij u past. Kiest u voor een sierlijke of strakke brander? Als voordeligste verkooppunt van Lampe Berger betaald u bij ons geen verzendkosten op branders en giftsets.

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 64 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 64 in totaal

Lampe Berger Branders

Lampe Berger Huisparfums

Lampe Berger is steeds populairder in Nederland en er is al veel over geschreven, dus wij beginnen met een kort filmpje wat Lampe Berger is, wat het doet en hoe het werkt.

Lampe Berger Zuivert

De gepatenteerde branders van Lampe Berger zijn al sinds 1930 een begrip. Het speciale systeem van de branders zuivert en parfumeert de binnenlucht van je huis. Ongewenste geuren zijn zo verleden tijd én je huis wordt gevuld met een heerlijke geur! Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger! De branders hebben een unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis! De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc. Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele parfums van Lampe Berger! Momenteel bestaat de collectie Lampe Berger uit meer dan 100 verschillende modellen. Lampe Berger is dus niet alleen een heerlijk huisparfum maar ook een decoratief object die aan te passen is op elke huisstijl. 

Hoe werkt de Lampe Berger?

Als je de brander voor het eerst gebruikt, dien je hem eerst klaar te maken voor gebruik. Vul de Lampe Berger met parfum, droog de Lampe Berger goed af en plaats de lont in het parfum. De lont moet nu eerst 20 minuten weken voordat je de brander kunt gebruiken. Steek vervolgens de brander aan en laat deze gedurende 2 minuten branden. Daarna blaas je de vlam uit. Vervolgens ‘trekt’ de katalytische brander de moleculen van vieze luchtjes uit de gesloten ruimte en vervangt deze door het parfum wat in de brander zit. Voilà; je huis ruikt nu heerlijk fris! Ben je klaar? Plaats dan de afsluitdop op de brander. Meer informatie over hoe de Lampe Berger te gebruiken vindt je in ons kenniscentrum; Lampe Berger Huisparfums hoe werkt het?

Lampe Berger So Neutral

Wil je alleen nare luchtjes uit je huis halen, maar heb je liever geen parfumgeur in huis? Gebruik dan de neutrale (na)vulling ‘So Neutral’ van Lampe Berger. Dit ‘parfum’ trekt de vieze luchtjes uit de omgeving en vervangt ze door een neutrale geur. De neutrale navulling kun je ook gebruiken om andere (na)vullingen minder sterk te maken. Mix dan een beetje van de neutrale vulling met de vulling mét geur en voilà; het is een stuk minder sterk. Ideaal als je van een subtiele geur houdt! Let op: het is niet mogelijk andere geuren met elkaar te mengen. Dit kan namelijk zorgen voor chemische reacties.

Tip voor gebruik van de Lampe Berger

- Wil je wisselen van geur? Gebruik dan eerst gedurende 10 minuten het neutrale parfum van Lampe Berger.
- Laat de Lampe Berger niet de hele tijd aan staan. De periode van gebruik is een minuut per vierkante meter. Dus: 20 minuten gebruik is voldoende voor 20 m²!
- Houd de katalytische brander uit de buurt van dieren, kinderen en warmtebronnen en zorg dat de brander stabiel staat.
- Als je de lont/brander aansteekt en deze gedurende 2 minuten laat branden, laat de brander dan nooit onbewaakt achter.