Le Creuset Les Forgées Koekenpan

Le Creuset Les Forgées Koekenpan

Le Creuset Les Forgées Koekenpan

De pannen uit de serie Les Forgées zijn de pannen van Le Creuset met een anti-aanbaklaag, ze zijn gemaakt uit hoogwaardige duurzame materialen die uitstekende kook- bakprestaties bieden. De anti-aanbaklaag is afgewerkt t/m de buitenwand hierdoor laat voedsel moeiteloos los, wat het reinigen van de pan zo makkelijk mogelijk maakt.

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina

Le Creuset Les Forgées Koekenpan

Waarom kiest u voor een Les Forgées koekenpan? 

Le Creuset is een merk dat al jarenlang een goede naam heeft in de kookwereld. Naast de goede naam en het mooie design, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een Les Forgées pan van Le Creuset.

Levenslange garantie Le Creuset

Le Creuset durft levenslange garantie te geven op de Les Forgées serie. Het garandeert dat de anti-aanbaklaag van de pan niet zal loslaten en daarbij mag de pan nooit kromtreken (levenslange garantie in normale, huishoudelijke gebruiksomstandigheden en de gebruiks- en onderhoudsaanwijzingen respecterend). 

PFOA-vrij

De pannen hebben een anti-aanbaklaag, maar zijn vrij van schadelijke stoffen. De bodem is gedeeltelijk van roestvrij staal ideaal voor inductiekoken. 

Comfort & veiligheid 

De pannen hebben een gelijkmatige warmteverdeling voor een optimaal bakproces. Zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. "Koude" ergonomische geklonken handgrepen die warmtegeleiding beperken en zorgen voor betere grip. Duurzame voedselveiligheid, zelf in geval van krassen in de bodembekleding!