Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 61 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 61 in totaal

Heinen Delfts Blauw

Samen met zijn vader Jaap begon Jorrit hobbymatig aardewerk te beschilderen in een klein ateliertje en dat leidde uiteindelijk tot het ontstaan van Heinen Delfts Blauw. Ze zijn inmiddels een van de bekendste producenten van Delfts blauw aardewerk. Via kleine ateliers in de Amsterdamse binnenstad, leidde Jorrit uiteindelijk het familiebedrijf naar een toekomst waarin ze internationale bekendheid vergaarden. Met vestigingen in Nederland, Azië en Midden-Amerika zetten ze de groei van het bedrijf door. Dit past bij zijn visie voor de toekomst waarbij Heinen Delfts Blauw langzaam een steeds grotere Delfts blauwe vlek over de wereldbol verspreidt.

Heinen Delfts Blauw Wandbord

Ben je op zoek naar een Delfts blauw bord? Heinen Delfts Blauw heeft allerlei verschillende borden in het assortiment. Bestel je op maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur? Dan wordt jouw Delfts blauwe bord dezelfde dag nog verzonden! De wandborden zijn 100% traditiegetrouw Delfts blauw en zijn van de beste kwaliteit. Dat zie je terug in de collecties voor Delfts blauw servies, maar ook in de wandborden. Ze geven een heel mooi en rustgevend beeld aan de muur, maar je kan er ook verschillende combineren voor een speels effect aan de muur. Zo kun je echt iets bijzonders in huis creëren waar je naar kunt blijven kijken! 

De Delftsblauwe wandborden hebben kleine gaatjes in de achterkant, waardoor je deze makkelijk ophangt. Ook dit is natuurlijk een leuk kado of origineel om in te zetten als relatiegeschenk. Neem ook eens een kijkje naar de handbeschilderde borden. Dit stuk precisiewerk is voor de échte liefhebbers! De plateelschilders van Heinen werken er dagelijks aan om de mooiste ontwerpen te maken en denken daarin graag met je mee!