Demeyere Proline Multiline Koekenpan

Demeyere Proline Multiline Koekenpan

Demeyere Proline Multiline Koekenpan

Demeyere Proline Multiline Koekenpan 


De Demeyere Proline koekenpan is één van de beste zo niet de beste koekenpan uit onze collectie. Demeyere heeft de Proline koekenpan in 4 verschillende maten uitgebracht, namelijk: 20 cm, 24 cm, 28 cm en 32 cm. Demeyere is zelfs zo overtuigd van de hogekwaliteit van de Proline serie dat zij hier 30 jaar garantie op geven!

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

Pagina

Demeyere Proline Multiline Koekenpan

Wat maakt Demeyere Proline een goede pan?

Silvinox oppervlaktebehandeilng 

De unieke silvinox oppervlaktebehandeling is een elektrochemische handeling die roestvrijstaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor kunt u de pan gemakkelijk schoonmaken en is dus super in onderhoud. De Proline koekenpan blijft zelfs na jarenlang gebruik zilverwit. De producten van Demeyere worden gemaakt van roestvrij staal 18/10. 

7 Lagenmateriaal 

De unieke 7-lagentechnologie tot aan de rand garandeert een perfecte warmteverdeling. De optimale warmteverspreiding tot aan de rand zorgt voor een perfecte controle over het bereidingsproces. De totale dikte van de lagen van de Proline koekenpan is 4,8 mm, met uitzondering van de 20 cm, deze is 3,0 mm dik.

Triplinduc

Triplinduc van Demeyere is een combinatie van drie legeringen die ervoor zorgt dat de pan gebruikt kan worden op alle typess fornhuizen/warmtebronnen, inclusief inductie. Men kan zelfs in vergelijking met andere pannen tijdens het bereidingsproces van het ene type warmtebron naar het andere overschakelen. Door de ideale warmteoverdracht  en de magnetische eigenschappen heeft u 30% meer rendement op inductie. Tenslotte verzekert Triplinduc ervan dat uw pan niet zal vervormen en dat de bodem, zelfs na jarenlang intesief professioneel gebruik recht blijft. 

Baktips voor Demeyere Proline

Doe olie, boter of margarine in de pan en verwarm op 80 tot 90% van de maximale capaciteit van uw warmtebron. Verminder de energiebron met 20 tot 30% voordat de boter bruin wordt of de olie begint te roken. Bakt u zonder vet in een roestvrijstalen pan, doe dan de druppeltest. Laat enkele druppels water vallen in de pan. Indien deze onmiddelijk rondspringende bolletjes vormen, dan is de juiste tempratuur bereikt. Let op! De tempratuur is nog te laag als de druppel meteen weg begint te sissen. Verminder de intensiteit van het fornuis met 20 tot 30%. Leg de ingrediënten na enkele seconden in de pan en duw ze aan. Wanneer de ingrediënten vanzelf loskomen (bij bakken zonder vetstof) of mooi aangekleurd zijn (bij bakken met vetstof), kunt u ze omdraaien. 

Demeyere Proline kenmerken

demeyere proline koekenpan

1. Demeyere 7 lagenmateriaal 
2. Demeyere Triplinduc
3. Demeyere Silvinox
4. Demeyere Greep 

Demeyere Proline Review