Maison Berger

Autoparfum Lolita Lempicka Or Satiné
17,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Autoparfum Lolita Lempicka Or Satiné

Maison Berger Paris heeft zijn vindingrijkheid en efficiency aangewend om uw dagelijkse autoritten vrolijker te maken en het inzittendencompartiment van uw auto te verfraaien. Verspreidt 4 tot 6 weken het parfum Lolita Lempicka en is 100% navulbaar.

Deze door Maison Berger Paris ontworpen doos biedt de garantie van Franse knowhow. Een mooie vormgeving die niet afdingt op de kwaliteit, een originaliteit die niet onderdoet voor de doelmatigheid. Alles is goed uitgedacht en onder controle: een naar alle kanten te draaien metalen klem, waarmee het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt kan worden; een navulbaar hart van geparfumeerd keramiek; de gelijkmatige en subtiele verspreiding van een speciaal door de meester-parfumeurs uit Grasse voor deze verspreidingswijze uitgedachte verspreiding.

Autoparfum Lolita Lempicka van Maison Berger

Bent u een echte fan van het 'Mon Premier Parfum' van de Franse modeontwerpster Lolita Lempicka? Dan is het autoparfum Lolita Lempicka een musthave voor u! Dit autoparfum is exclusief uitgebracht in samenwerking met Lolita Lempicka.

Deze vrouwelijke geur opent met frisse boventonen van klimopblad, steranijs en zoethout bloem. Hierna vindt een perfecte samensmelting plaats met het hart van het autoparfum voor een subtiele, zoete en bloemige geur. Het hart van de geur bevat viooltjes, kers en iris. Het autoparfum eindigd met een vrouwelijk karakter dankzij de toevoeging van tonkaboon, romige houtsoorten, karamel en Cistus Labdanum.

Deze Lolita Lempicka autodiffuser is ook verkrijgbaar in het zwart; Lolita Lempicka Autoparfum Gun Metal.

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6440
Maat4 cm
MerkMaison Berger
MateriaalStaal
KleurGoud
VaatwasbestendigNVT
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
Hoogte4 cm
EAN-code3127290064400