Maxwell and Williams

Maxwell and Williams

Maxwell and Williams

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 119 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 119 in totaal

Maxwell and Williams

Gloudemans Koken en Kado heeft een ruime voorraad aan Maxewell and Williams servies in huis. Wij bieden de volgende lijnen aan: East meets west, Cashmere round, Cashmere square, motion en White Basic

Maxwell and Williams servies

Maxwell & Williams Designer Homewares produceert eigentijdse serviezen en aanverwante artikelen volgens een succesvol concept. De belangrijkste inspiratiebron van Maxwell & Williams is de moderne mondiale keuken in combinatie met het eeuwenoude Aziatische kwaliteitsbewustzijn. De kracht van het gerenommeerde merk schuilt, naast de superieure kwaliteit van de producten, in het zeer uitgebreide assortiment en het bijzonder vriendelijke prijskaartje.

Het Australische merk zag in 1995 het levenslicht en wist in het vaderland binnen enkele jaren een markt leidende positie te veroveren. Dit was voor de producent het startsein om de grenzen letterlijk en figuurlijk te verleggen. De landsgrens van Down Under werd overschreden en andere continenten maakten kennis met het succesverhaal van Maxwell & Williams. In 2005 werden de producten van Maxwell & Williams, al even succesvol als in het vaderland, op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Het assortiment van Maxwell & Williams leent zich bij uitstek voor de hedendaagse manier van tafelstyling. Met een relatief beperkte hoeveelheid serviesgoed en een minimale inspanning kan men de gedekte tafel op iedere gewenste manier presenteren. De presentatie van gerechten speelt immers, ook thuis, een steeds belangrijkere rol.