Gloudemans Koken en Kado blijft in Uden!

Gloudemans Koken en Kado blijft in Uden!

Kortgeleden stond onderstaan artikel in de streekbladen: 

UDEN | Aan de Marktstraat 11-13 in het centrum van Uden worden 37 nieuwe appartementen gebouwd. Het complex komt op de plek van de huidige kookwinkel Gloudemans Koken & Kado, en waar voorheen de fietsenzaak van Ad Verstegen gevestigd was.

De gebouwen gaan plat, maar op de begane grond wordt een nieuw winkelpand gebouwd waar de kookwinkel in terug komt. In totaal wordt het een complex van drie verdiepingen: winkels op de begane grond, een deel sociale koop (275.000 euro) en een deel levensloopbestendige woningen. Dat laatste gedeelte wordt toegewezen voor geclusterd wonen, met gemeenschappelijke faciliteiten die zijn ontworpen voor mensen met een zorgbehoefte. Hiervoor wordt samengewerkt met een zorgpartij. Aan de achterzijde grenzen de panden aan de Oranjestraat. De nieuwbouw beslaat het gehele perceel dat zich uitstrekt tussen de Marktstraat en de Oranjestraat.  

Het college van B&W stelde deze week in met het ontwerpbestemmingsplan. De gemeenteraad van Maashorst beslist na de periode waarin het plan ter inzage ligt over vaststelling van het bestemmingsplan.

In verband met dit project zullen we later dit jaar tijdelijk verhuizen naar een andere plek, daarna keren we dus op de huidige plek terug met een grotere winkel. Zodra we meer weten over deze tijdelijke verhuizing zullen we dat uiteraard met u delen. Ondertussen zien we u graag in de winkel in Uden en is de webwinkel 24/7 geopend. 

Team Gloudemans