Recepten

  1. Mosselen op zijn mediterraans

    Mosselen op zijn mediterraans Dit eenpersoonsgerecht heeft een bereidingstijd van 30 minuten. De Bereiding: Spoel de mosselen grondig, ontdoe van onzuiverheden op de schelp en verwijder de baarden. Verwijder de mosselen met een kapotte of open schelp. Twijfel je of een openstaande mossel nog goed is? Tik op de schelp, als ze niet langzaam dicht gaat maar open blijft staan, ... Lees verder...
  2. Gestoomde Mosselen

    Gestoomde Mosselen Dit eenpersoonsgerecht heeft een bereidingstijd van 25 minuten. Gebruik een kookpan met stoominzet. De Bereiding: Spoel de mosselen grondig, ontdoe van onzuiverheden op de schelp en verwijder de baarden. Verwijder de mosselen met een kapotte of open schelp. Twijfel je of een openstaande mossel nog goed is? Tik op de schelp, als ze niet langzaam... Lees verder...
  3. Thaise Mosselen

    Thaise Mosselen Dit eenpersoonsgerecht heeft een bereidingstijd van 25 minuten. De Bereiding: Snij de ui in halve ringen. Snij de selder en de paksoi in stukjes. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snij fijn. Snij de gember en het citroengras in stukken (dit is enkel voor de smaak, snij deze dus niet te fijn zodat ze makkelijk te herkennen zijn). ... Lees verder...
  4. Open Lentelasagne met Asperges

    Open Lentelasagne met Asperges Het is voorjaar, dus de witte Asperges zijn nu volop te krijgen, maar wij houden ook van de groene asperges! Daarom delen we vandaag een lekker recept van Isabel Boerdam uit de Vegabijbel met jullie. Dit recept kun je zowel met de witte als de groene asperges maken... of kies jij voor een mix van allebei? Voor 4 personen heb je het volgende nodig... Lees verder...
  5. Aspergehamburger met kruidenkaas en pata negra

    Aspergehamburger met kruidenkaas en pata negra Dit recept is geschikt voor 2 personen. Met een voorbereidingstijd van 10 min. en een kooktijd van 10 min. Ingrediënten: Aspergehamburger met kruidenkaas en pata negra 12 groene asperges 125 g kruidenkaas 75 g pata negra 4 hamburgerbroodjes Saladamix 4 eitjes Bereiding: Aspergehamburger met kruidenkaas en pata negra Kook de ... Lees verder...
  6. Asperges met pasta en paksoi

    Asperges met pasta en paksoi Dit recept is geschikt voor 2 personen. Het heeft een voorbereidingstijd van 20 min. en een kooktijd van 30 min.  Ingrediënten: Asperges met pasta en paksoi Een half pakje noedels 300 g asperges 1 stronk paksoi 1 stukje geraspte gember 1 handvol enoki paddenstoelen Arachideolie 3 teentjes look 20 ml sojasaus 40 ml olie ... Lees verder...
  7. Asperges met zalm en hollandaise

    Asperges met zalm en hollandaise Dit recept is geschikt voor 4 personen. Met een voorbereidingstijd van 15 min. en een kooktijd van 25 min.  Ingrediënten asperges met zalm en hollandaise: 500 g witte asperges 4 zalmfilets zonder vel 3 eidooiers 3 el water 100 g boter citroensap peper en zout platte peterselie Bereiding asperges met zalm en hollandaise: ... Lees verder...
  8. Mexicaanse Groente Salade

    Mexicaanse Groente Salade Voor al onze klanten van Gloudemans Koken en Kado.. De beste wensen voor een goed en gezond 2022! Om het jaar gezond te starten hebben we weer een nieuw recept voor jullie. Dit maal een salade met een Mexicaans tintje. Deze salade zit boordevol groenten en peulvruchten. Dit zorgt voor een verzadigd gevoel en een boost van energie. Door de maïs... Lees verder...
  9. Honing Mosterd Kip met aardappel, prei en paksoi

    Honing Mosterd Kip met aardappel, prei en paksoi Er zijn dagen dat we uitgebreid koken, maar er zijn ook genoeg dagen dat we liever voor gemak en eenvoud kiezen. Hiervoor zijn eenpansgerechten echt ideaal. Weinig afwas en gemakkelijk te maken. Een win-win situatie toch? Dit keer hebben we een heerlijk recept voor stukjes malse kipfilet in een honing-mosterd saus voor u. Dit wordt samen in de ... Lees verder...
  10. Courgette - Broccolisoep met Munt

    Courgette - Broccolisoep met Munt Zin in een verse soep, maar eentje die niet te veel tijd nodig heeft?    Probeer eens deze Courgette - Broccolisoep! Door het gebruik van venkel en munt krijgt deze soep een speciaal tintje. De groenten worden in de pan gebakken, hierna wordt er boullion aan toegevevoegd. Wanneer de groenten gaar zijn, wordt de soep gepureerd ... Lees verder...

Items 1-10 van 15

Pagina