Asperges in tortillas

Asperges in tortillas

Iedereen kent voortaan de wraps gevuld met zalm en kip wel! Daarom nu speciaal in de aspergetijd wraps gevuld met asperges! Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze

  1. Schil de witte asperges, snijd 2 cm van de onderkant en doe de asperges in een ruime pan met water.
  2. Kook de asperges 5 minuten en laat ze daarna 15 minuten in het water staan.
  3. De groene asperges hoeven alleen geschild te worden als ze een dikke stengel hebben. Schil dan het onderste stukje van de asperges en blancheer ze kort in kokend water met zout.
  4. Spoel de asperges daarna af met koud water zodat ze niet verder kunnen garen.
  5. Schil en pureer de avocado en mix deze met zout, peper, crème fraîche en fijngesneden dragonblaadjes.
  6. Bestrijk de tortilla’s met de avocadocrème. Leg er 1 witte en 1 groene asperge op en rol de tortilla strak dicht. Koel de tortilla’s in de koelkast.
  7. Snijd de tortilla’s voor het opdienen in plakjes van 2 cm.

Ingrediënten

  • 4 witte asperges
  • 4 groene asperges
  • 1/2 avocado
  • 1 el creme fraiche
  • 4 tortillas
  • 2 takjes dragon