Brainstream PiepEi LOL

24,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Brainstream PiepEi LOL

De favoriet van WhatsApp-chats is het gezicht met tranen van vreugde. De Oxford University Press heeft zelfs Face With Tears Of Joy-emoji uitgeroepen tot woord van het jaar! Onze PiepEi houdt ook van een lach aan zijn zijde. Totdat het dan consequent het perfect gekookte ei serveert. Dan komt de uitdrukking van verbazing.

Te zacht, te hard - maar nooit to the point. Perfect gekookte eieren zijn een wetenschap op zich. Geen probleem voor de PiepEi. Bewaar gewoon bij de eieren, kook samen met de eieren en wacht tot de LOL PiepEi zingt. Het maakt niet uit met welke watertemperatuur je begint, hoeveel eieren je ook kookt en op welke hoogte je PiepEi ook gebruikt - het ei zal perfect zijn, want PiepEi werkt altijd en overal.

Wil je een zachtgekookt eitje? Haal ze er dan uit wanneer het PiepEi 'The Entertainer' begint te spelen. Weerklinkt de melodie van 'Don't Worry Be Happy'? Dan heb je een perfect medium eitje! Wanneer de wekker 'O Happy Day' begint te spelen heb je een heerlijk hardgekookt ei.

De brainstream PiepEitjes zijn in verschillende leuke en grappige prints te verkrijgen, bekijk hier onze complete collectie Brainstream PiepEitjes.

Specificaties
Specificaties
ArtikelnummerA006068
MerkBrainstream
KleurGeel
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code4039457024693