Stanley Thermosflessen

Stanley Thermosflessen

Stanley Thermosflessen

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina

Stanley Thermosflessen

Goed drinken tijdens uw favoriete (outdoor)activiteit is heel belangrijk. Met de roestvrijstalen drinkflessen van Stanley heeft u altijd drinken bij de hand. U kunt kiezen uit waterflessen, thermosflessen voor zowel koude als warme dranken.

Stanley Cup Nederland

Stanley heeft doordachte oplossingen ontwikkeld om uw warme dingen warm en uw koude dingen koud te houden. Of het nu gaat om de eerste kop koffie in de ochtend of een paar koude bolletjes ijs op een warme zomerdag, het zijn producten om van te genieten.

Het merk Stanley heeft een ruime geschiedenis, van meer dan 100 jaar. Uitvinder William Stanley Jr. veranderde in 1913 voorgoed de manier waarop warme dranken werden geconsumeerd. Hij smolt vacuümisolatie en de kracht van staal samen in één draagbare fles en vond zo de volledig stalen vacuümfles uit die we vandaag de dag kennen en waarderen.

Stanley Thermosflessen

Wij hebben de volgende thermosflessen van Stanley in het assortiment: The Aerolight Tranist Mug in de afmetingen 0.35 liter en 0.47 liter, The All Day Slim Bottle 0.6 liter, The Trigger Action Travel Mug 0.35 liter, The Legandary Classic Bottle in de afmetingen 0.75 en 1.0 liter, The IceFlow Flip Straw Tumbler 0.89 liter en de The Stay-Hot Mug 0.35 liter.

Stanley Food Jar

Naast de flessen en drinkbekers van Stanley hebben wij ook de Stanley Food Jar en Spork 0.4 liter in het assortiment.