Le Creuset Drinkfles

Le Creuset Drinkfles

Le Creuset Drinkfles

Ons aanbod

Toon/verberg filters

5 artikelen

5 artikelen

Le Creuset Drinkfles

Le Creuset introduceert waterflessen voor een duurzaam leven. 

  • Gemaakt van roestvrijstaal met een dubbele wand, zodat dranken 24 uur koud blijven en 12 uur warm.
  • Per stuk verpakt in een mooie cadeauverpakking.
  • Te verkrijgen in de Le Creuset Rainbow kleuren, in een stijlvol en handig mee te nemen design.
  • Lengte van de fles is 26 cm
  • Inhoud van de fles is 500 ml
  • De flessen hebben een garantie van 5 jaar.

Le Creuset Drinkflessen

Uw drankjes, op uw manier: de Le Creuset-drinkfles zorgt dat vloeistoffen tot 24 uur lang koel en tot 12 uur lang warm blijven.

Kleine verandering, grote impact: als u plastic flesjes vervangt door deze hoogwaardige herbruikbare fles, draagt u een steentje bij aan het behoud van onze prachtige planeet.

Zeg maar gedag tegen condensvorming: iedere fles is gemaakt van 18/8 voor levensmiddelen geschikt rvs en beschikt over een dubbelwandige vacuüm-geïsoleerde constructie met een koperen wandlaag die zorgt dat het oppervlak van uw fles vrij blijft van vervelende condensvorming.

le creuset drinkfles

Gebruik van de Le Creuset drinkfles

Spoel uw fles om met warm of koud water voordat u hem vult met uw favoriete drankje om te zorgen dat die cruciale warmte of koelheid behouden blijft.

Zorg ervoor dat u uw fles niet té vol doet. Zorg dat de inhoud ten minste 1 cm onder de onderkant van de gesloten dop blijft.

Wilt u van een warme drank genieten? Wees voorzichtig bij het openen, schenken en drinken, om brandwonden en ander letsel te voorkomen. En als u uw fles voor warme vloeistoffen gebruikt, zorg dan dat u hem buiten bereik van kinderen houdt.

Zorg voor uw fles door hem uit de buurt te houden van de vaatwasser, magnetron, diepvries en warmtebronnen.

Gebruik uw fles gerust voor verschillende soorten favoriete drankjes, maar vul hem niet met zuivelproducten, frisdranken, droogijs of vruchtensap.

Geniet van uw drankjes zolang ze nog vers zijn en probeer ze niet te vergeten. Het is belangrijk dat u drankjes niet gedurende langere perioden in de fles laat zitten.

Laat geen fruit en theebladeren in uw fles zitten.