SMEG Actie Sets

SMEG Actie Sets

SMEG Actie Sets

SMEG Actie Sets

Ben jij fan van de jaren '50 stijl? Dan zijn de door ons samengestelde actie sets van SMEG helemaal iets voor jou! Als premium verkooppunt van het klein huishoudelijke apparatuur van SMEG hebben wij eigen sets samengesteld. Deze sets bestaan uit Duo-sets en Trio-sets.

SMEG Keukenapparatuur Duo set

De Duo-sets zijn echte ontbijtsets en deze stelen de show in je keuken en is vrijwel onmisbaar voor een succesvol ontbijt. Kortom, ontbijten wordt een feestje met deze set. 

Ben jij een echte koffieliefhebber? Dan zitten er ook super gave duo sets voor jou bij. Geniet van een heerlijke, espresso, latte machiato of cappuccino met de duo koffiesets van SMEG. 

SMEG Keukenapparatuur Trio set

Ben je echt helemaal weg van het merk SMEG, ga dan voor onze Trio-sets. Met deze uitbreiding op de Duo-sets waan je jezelf helemaal in de wereld van SMEG. Terug naar de jaren 50 met de retro style keukenapparaten van SMEG. Het zijn uitgebreide ontbijt- en koffiesets. Graag zelf een samenstelling maken? Vraag naar de mogelijkheden, mail ons naar info@gloudemanskokenenkado.nl of bel naar 0413 262684.