SMEG Handmixer

SMEG Handmixer

SMEG Handmixer

SMEG Handmixer

De meeste mensen bergen hun handmixer na gebruik zo snel mogelijk weer op. Logisch, want aan het design is bij de meeste mixers niks gedaan. Dat kan beter, dachten ze bij SMEG en daarom ontwierpen ze een wonderschone SMEG handmixer die uitblinkt in functionaliteit en comfort.

SMEG Handmixer HMF01 kopen

Slagroom, cakebeslag, koekjes- of pizzadeeg maakt u in een handomdraai met de stijlvolle HMF01. Het fraaie, ergonomische handvat ligt stevig in de hand terwijl u een minimum aan geluid en trillingen ervaart. Tot slot herbergt het bovenaanzicht een led display waarop de tijd en snelheid wordt aangegeven tijdens het gebruik van de SMEG handmixer.

smeg-handmixer

SMEG HMF01 Handmixer

De SMEG HMF01..EU is een compact, ergonomisch vormgegeven handmixer uitgevoerd in retro jaren 50 design in 7 verschillende kleuren.

De mixer heeft een vermogen van 250 Watt welke in 9 verschillende snelheden is om te zetten.

SMEG Handmixer Accessoires

De mixer is verder voorzien van diverse accessoires en heeft de bediening bovenop het handvat. Daar kan de HMF01..EU ingeschakeld worden en via de plus en min toets de snelheid aangepast worden. De volgende accessoires worden met de Smeg handmixer meegeleverd: 

  • 2 draadgardes
  • 2 kloppers
  • 2 deeghaken
  • Opbergzakje voor accessoires

Accessoires kwijt? Mail naar info@gloudemanskokenenkado of bel 0413-262684 wij helpen u graag aan een nieuw setje.

SMEG Handmixer Garantie

Op de Smeg Handmixer HMF01 zit net zoals bij de overige kleinhuishoudelijke keukenapparaten 2 jaar garantie. Is er iets mis met de handmixer van SMEG, wij helpen jullie graag. Wij nemen het proces voor aanvragen van de garantie helemaal op ons.