SMEG Volautomatische Koffiemachine

SMEG Volautomatische Koffiemachine

SMEG Volautomatische Koffiemachine
Geen producten gevonden voor deze selectie.

SMEG Volautomatische Koffiemachine

Smeg had natuurlijk al de filterkoffiemachine en de half-automatische espressomachine, maar daar komt nu een volautomatische espressomachine bij! De volautomatische espressomachine van Smeg komt uit in drie verschillende series, namelijk de BCC01, de BCC02 en de BCC03. Wij hebben als premium verkooppunt van de Smeg kleinhuishoudelijke apparaten alle drie de series in ons assortiment en leveren dus direct uit eigen voorraad.

Smeg Volautomatische Espressomachine BCC01

De Smeg BCC01 is een volautomatische espresso koffiemachine uitgevoerd in het retro jaren 50 design in de kleuren, mat zwart, mat rood, mat taupe en mat wit. Deze vrijstaande espressomachine is een aanwinst voor iedere keuken.

De machine is eenvoudig te bedienen door middel van knoppen waarmee u direct een heerlijke kop koffie, ristretto of espresso kunt zetten. Praktisch is de instelbaar hardheid van het water en het inregelen van de gewenste koffiesterkte. Het volautomaat zet niet alleen de lekkerste koffie maar heeft ook de mogelijkheid om heet water te geven (via de koffie uitvoer). Zo kan je ook genieten van heerlijke kop thee.

De BCC01 is verder voorzien van 1350 Watt vermogen en beschikt over een pompdruk van 19 bar: een vereiste voor een optimale kop koffie. De watertank heeft een inhoud van 1,4 liter. Na 20 minuten inactiviteit schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Als er te weinig water is voor het maken van koffie laat het volautomaat dat weten met een signaal.

smeg-bcc01blmeu

Smeg Volautomatische Espressomachine BCC02

De Smeg BCC02 is een volautomatische espresso koffiemachine uitgevoerd in het retro jaren 50 design in de kleuren, mat zwart, mat rood, mat taupe en mat wit. Deze vrijstaande espresso automaat is voorzien van een stoomfunctie voor de bereiding van geschuimde melk voor Latte Macchiato, Cappuccino etc.

De machine is eenvoudig te bedienen door middel van knoppen waarmee u direct een heerlijke kop koffie, ristretto, espresso etc. kunt zetten. Praktisch is de instelbaar hardheid van het water en het inregelen van de gewenste koffiesterkte. Het volautomaat zet niet alleen de lekkerste koffie maar heeft ook de mogelijkheid om heet water te geven (via het stoompijpje). Zo kan je ook genieten van heerlijke kop thee.

De BCC02 is verder voorzien van 1350 Watt vermogen en beschikt over een pompdruk van 19 bar: een vereiste voor een optimale kop koffie. De watertank heeft een inhoud van 1,4 liter. Na 20 minuten inactiviteit schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Als er te weinig water is voor het maken van koffie laat het volautomaat dat weten met een signaal.

  • Smeg BCC02BLMEU koffiemachine mat zwart
  • Smeg BCC02RDMEU koffiemachine mat rood
  • Smeg BCC02WHMEU koffiemachine mat wit
  • Smeg BCC02TPMEU koffiemachine mat taupe

smeg-bcc02tpmeu

Smeg Volautomatische Espressomachine BCC03

Volgt later dit jaar.