Zwilling Enfinigy Keukenapparaten

Zwilling Enfinigy Keukenapparaten

Zwilling Enfinigy Keukenapparaten

Zwilling komt met een compleet nieuwe productlijn, namelijk keukenapparaten. De keukenapparaten van Zwilling krijgen de naam Zwilling Enfinigy. Waar komt de naam Enfinigy vandaan? De naam "Enfinigy" komt van Infinite en Energy. Dat Zwilling nu komt met elektrische keukenapparaten is een logische uitbreiding op het Modern Living Kitchen aanbod waar Zwilling zich op focust. Lees meer over de Zwilling Enfinigy collectie onderaan de pagina of specifiek op de productpagina's.

Ons aanbod

Toon/verberg filters

6 artikelen

6 artikelen

Zwilling Enfinigy Keukenapparaten

Zwilling komt met een compleet nieuwe productlijn, namelijk keukenapparaten. De keukenapparaten van Zwilling krijgen de naam Zwilling Enfinigy. Waar komt de naam Enfinigy vandaan? De naam "Enfinigy" komt van Infinite en Energy. Dat Zwilling nu komt met elektrische keukenapparaten is een logische uitbreiding op het Modern Living Kitchen aanbod waar Zwilling zich op focust. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ons altijd mailen of bellen: info@gloudemanskokenenkado.nl of 0413 262684.

Zwilling Enfinigy Collectie

Zwilling heeft zijn oorsprong in de productie van messen. Daarbij is snijden van voedsel een kerncompetentie van Zwilling. Uitbreiding van deze kerncompetentie is het snijden met elektrische apparaten, zoals blenders. Perfecte mengresultaten zijn immers niet alleen afhankelijk van een krachtige motor, maar ook van geweldige messen.

Alle gepatenteerde snijbladen van de Enfinigy blenders zijn ontworpen door Zwilling in Solingen en van Duits topkwaliteit staal. De elektrische waterkokers, broodroosters en weegschalen maken het assortiment in de nieuwe keukenapparaten collectie compleet.

Waar komt de naam Enfinigy vandaan? De naam "Enfinigy" komt van Infinite Energy. De producten zijn ontworpen door Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Het minimalistisch, maar toch heel functioneel design maakt het dat de keukenapparaten op het aanrecht/in het zicht blijven staan en daardoor ook veelvuldig gebruikt zullen worden.

Het Enfinigy assortiment combineert mooi design met functionaliteit. Zowel op gebied van veelzijdigheid, veiligheid en als garantie zijn het stuk voor stuk topproducten. Daarbij zullen alle toestellen in de toekomst ondersteund worden via een Zwilling app, voor recepten, tips & trick etc. Het ultieme doel is Smart/Intelligent Cooking, maar hierover later meer..

Zwilling Enfinigy Table Blender

Deze Zwilling Enfinigy Power Blender heeft gepatenteerde messen, cross-blade met Piranha zaagtand gemaakt van ijsgehard staal, volgens speciale Zwilling formule. De blender heeft een inhoud van 1,4 liter en heeft de volgende programmafuncties: 

 • Smoothie
 • Cocktails
 • Ice crushing
 • Pulse
 • Cleaning 

Zie hier meer informatie over de Zwilling Enfinigy Table Blender.

Zwilling Enfinigy Personal Blender

Deze Zwilling Enfinigy Personal Blender heeft gepatenteerde messen, cross-blade met Piranha zaagtand gemaakt van ijsgehard staal, volgens speciale Zwilling formule. De personal blender heeft een inhoud van 550 ml en heeft twee programmafuncties: 

 • Smoothie
 • Pulse

Zie hier meer informatie over de Zwilling Personal Blender.

Zwilling Enfinigy Waterkoker

De Zwilling Enfinigy Waterkoker heeft een minimale inhoud van 0,25 liter en een maximale inhoud van 1,5 liter. De waterkoker heeft een prachtig design, naast het strakke design heeft Zwilling de waterkoker ook nog eens dubbelwandig gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de buitenkant koud blijft en dus veilig om vast te pakken. De waterkoker bevat natuurlijk een beveiliging tegen droogkoken en oververhitting. Zie hier meer informatie over de Zwilling Enfinigy Waterkoker.

Zwilling Enfinigy Broodrooster

De Zwilling Enfinigy Broodrooster is geschikt voor 4 sneden brood tegelijkertijd. Deze 4 sneden brood kunnen geplaatst worden in 2 slots. De broodrooster van Zwilling heeft een hoge lift functie om de toast eenvoudig te verwijderen. De Enfinigy broodrooster heeft 3 programmafuncties: ontdooien, opwarmen, bagels. Met 7 verschillende verwarmings-/bruiningsniveaus kan iedereen genieten van zijn of haar perfect geroosterde boterham. Zie hier meer informatie over de Zwilling Enfinigy Broodrooster.

Zwilling Enfinigy Digitale Weegschaal

De Zwilling Enfinigy Digitale Weegschaal heeft een maximale belasting van 10 kg. Dit is veel aangezien de meeste digitale weegschalen een maximale belasting hebben van 5 kg. De Zwilling weegschaal weegt tot 1g nauwkeurig en weegt over de volledige oppervlakte. De zogeheten Tarra functie (het op 0 zetten van de weegschaal) om gemakkelijk verder te kunnen wegen is ook aanwezig. Zie hier meer informatie over de Zwilling Enfinigy Digitale Weegschaal.

Zwilling Enfinigy Sous-vide Stick

De sous vide stick wordt met de dag een populairder keukenapparaat. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat het vacuüm verpakken van voedselwaren helemaal in opkomst is. Aangezien je voedsel hierdoor langer kunt bewaren, biedt het voor veel mensen een belangrijke uitkomst. Zie hier meer informatie over de Zwilling Enfinigy Sous-vide Stick.

Een handig hulpmiddel bij de sous-vide stick van Zwilling is het Zwilling Enfinigy Sous-vide rek. Hiermee houdt u de gevacumeerde porties goed gescheiden voor betere circulatie van uw waterbad.

Zwilling Enfinigy Black serie

Zwilling heeft als aanvulling de Enfinigy in het zwart uitgebracht. Deze prachtige serie bevat de volgende keukenapparaten: 

 • Zwilling Enfinigy Black Table Blender (art. nr. 53002-001-0)
 • Zwilling Enfinigy Black Personal Blender (art. nr. 53003-001-0)
 • Zwilling Enfinigy Black Waterkoker (art. nr. 53005-001-0)
 • Zwilling Enfinigy Black Broodrooster (art. nr. 53008-002-0)
 • Zwilling Enfinigy Black Keukenweegschaal (art. nr. 53011-053-0)

zwilling-enfinigy-black