Lampe Berger Giftset Terra Noire

39,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Lampe Berger Giftset Terra Noire + Wilderness 250 ml

Lampe Berger giftset Terra Noire bestaat uit een mooie zwarte driehoekige brander met zilveren sierdop, samen met het 250 ml huisparfum Wilderness. Deze elegante en geometrische katalytische glazen Lampe Berger Terra weet licht op unieke manieren te vangen en weer te kaatsen. Het zilverkleurige metalen frame met zijn gebeeldhouwde vorm vormt een prachtige aanvulling op de lamp. Het lichaam van de lamp is gemaakt van glas, terwijl het frame van metaal is. Tip: nog geen moederdag cadeau? Dit wordt zeker een bestseller, dus wees er snel bij!

Lampe Berger huisparfum Wilderness, in het Frans Terre Sauvage heeft de volgende omschrijving. Berkenschors wordt gebruikt om een vleugje leer af te geven in mannelijke geuren. Het huisparfum Lampe Berger Wilderness is een sterke, boeiende geur met een toon van tomatenbladeren evenals grapefruit en citrusachtige topnoten. De patchouli en het witte berkenhout drukken een avontuurlijk karakter uit, terwijl het eikenmos een sterke mannelijke sensualiteit vrijgeeft.

Lampe Berger Giftset Terra Noire

Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger! De branders hebben een unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis! De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc. Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele huisparfums van Lampe Berger! Even alles op een rijtje, wat krijg je naast deze mooie brander Terra van Lampe Berger:

  • Lampe Berger Air Pur System vuursteen/lont
  • Huisparfum Wilderness 250 ml
  • Trechtertje (voor het zorgvuldig vullen van de brander)
  • Afsluitdop
  • Sierdop
  • Gebruiksaanwijzing
  • Mooie geschenkverpakking

Dit giftsetje is ook verkrijgbaar in de kleur rood: Lampe Berger Giftset Terra Rouge

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer4784
GeurOriëntaals
KleurZwart
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code3127290047847