Maison Berger Parfumverspreider Starck Rose

+ Peau de Soie 400 ml

99,00
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Maison Berger Parfumverspreider Starck Rose

Deze Maison Berger parfumverspreider Starck Vert is ontworpen door de Franse designer Philippe Starck. Philippe Starck. Een van de bekendste designers en interieurarchitecten van onze tijd. Een vrije geest met een onconventionele stijl. Extrovert. Verrassend. Hij verandert visuele perspectieven en speelt met materialen. Met zijn visie van een betere wereld. Zijn creaties dragen een verantwoordelijkheid voor de maatschappij en milieu in zich.

In dit giftsetje zit het speciale huisparfum Peau de Soie in een 400 ml flacon. Peau de Soie is een paradox, die van een parfum waarvan de vrouwelijkheid wordt onthuld rond het hart van een man. Het is een geur die ernaar streeft alles wat daar daartussenin zit te onthullen, tussen het oppervlak en de kern, waar de evocatie van de mysterieuze realiteit van vrouwen tot uiting komt. Een vrouwelijk/mannelijk contrast, een spel van verleiding van grondstoffen: kers en viooltjes komen samen en worden geconfronteerd met moderne aromatische tonen om vervolgens te harmoniseren op een houtachtige basis van chypre.

Bekijk hier onze complete Maison Berger Paris x Starck collectie, exclusief verkrijgbaar bij Lampe Berger premium dealers.

Maison Berger Parfumverspreider Starck Rose + Peau de Soie 400 ml

Een paar handige tips voor het gebruik van de Maison Berger parfumverspreider:

  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
Specificaties
Specificaties
Artikelnummer6900
KleurRoze
MateriaalGlas
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code3127290069009