• Gratis verzending vanaf €39,-
  • Levertijd van 1 tot 3 werkdagen
  • 14 dagen retourrecht
  • Ruime voorraad
  • Fysieke winkel in Uden

Lampe Berger Duality Collectie

Lampe Berger Duality Collectie

Lampe Berger Duality Collectie

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina

Lampe Berger Duality Collectie

Lampe Berger heeft in het voorjaar van 2022 weer een nieuwe collectie uitgebracht. Genaamd Duality. Wij verwachten heel veel van deze mooie serie, zeker rond moederdag zal dit een topper worden!

Lampe Berger Duality collectie

Deze serie komt met een totaal nieuwe brander (met siliconen band) voor het eerst in het Lampe Berger bestaan. Verder is er een nieuwe variant van de Lampe Berger Senso en is de Lolita Lempicka. 

Naast de uitbreiding van de brander Senso in het groen is er ook nog een uitbreiding op de giftsetjes Glacon! Er komen 2 nieuwe giftsetjes bij, genaamd Ginkgo en Mountains.

Nieuw huisparfum Black Angelica

Dit is nog niet alles, want natuurlijk is er ook een nieuw huisparfum uitgebracht voor deze serie. Het nieuwe huisparfum wat tevens ook huisparfum van de maand is heet Black Angelica! 

Lampe Berger huisparfum Lolita Lempicka

Nu we het toch hebben over het huisparfum van de maand. Wat dachten jullie hiervan? Het mega populaire Lolita Lempicka is ook in de aanbieding van 28 euro naar 22 euro! Profiteer hier nog van zo lang het kan! Is dat dan alles?! Nee, er zijn nog 3 extra Lolita Lempicka giftsetjes aan het assortiment toegevoegd. 

De giftsetjes zijn ronde branders in de kleuren; blauw, transparant en zwart! Natuurlijk met het huisparfum Lolita Lempicka 250 ml.