Lampe Berger Najaarscollectie 2023

Lampe Berger Najaarscollectie 2023

Lampe Berger Najaarscollectie 2023

Ons aanbod

Toon/verberg filters

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

Lampe Berger Najaarscollectie 2023

Najaarscollectie van Maison Berger Paris

Dit is de najaarscollectie 2023 van Lampe Berger. Met de nieuwe Lampe Berger branders Holly,Evanescence en Gravity. 

De nieuwe huisparfums zijn Mystic Leather, ook wel Cuir Mystique genoemd en Elixir Tonka. 

Zoals altijd komen de wintergeuren weer in de collectie: Winter Joy, Festive Cinnamon en de topper van het najaar Beneath the Christmas Tree. Allemaal verkrijgbaar in een 500 ml navulling. Voor welk parfum gaan jullie dit najaar? Als voordeligste verkooppunt van Nederland met gratis verzending vanaf 2 flessen navulling bent u hier aan het juiste adres.

Lampe Berger najaarscollectie 2023

Voor deze eindejaarsperiode biedt Maison Berger Paris een collectie met ronde vormen aan. Verfijnde en moderne objecten met heerlijke huisparfums, kleuren en vormen die in elke interieur passen. Holly is het ideale geschenk voor de feestdagen. 

Lampe Berger Holly

Maison Berger Paris werkt al vele jaren samen met Sylvie de France, een deskundige ontwerpster in de wereld van schoonheid en parfumerie. Na o.a. de collectie Clarity, Resonance en Joy, stelt ze nu de Collectie Holly voor. Holly is verkrijgbaar in de tinten Nude en Gris Mousse. Eén van de best verkopende huisparfums Poussière d’Ambre vergezelt deze collectie.

Lampe Berger Winter collectie

De collectie Winter dompelt ons onder in de magie van de winter. Wit matglas en een heerlijk winters parfum maken van deze collectie het ideale geschenk om cadeau te geven of om uzelf mee te verwennen tijdens de feestdagen.