Lampe Berger Navulling Lolita Lempicka 1 liter

Navulling Lolita Lempicka 1 liter
29,95
  • Voor 15:00 besteld vandaag verzonden

Lampe Berger Navulling Lolita Lempicka 1 liter


Bent u een echte fan van het 'Mon Premier Parfum' van de Franse modeontwerpster Lolita Lempicka? Dan is de Lampe Berger navulling Lolita Lempicka met een inhoud van 1 liter een musthave voor u! Dit huisparfum is exclusief uitgebracht in samenwerking met Lolita Lempicka vanwege het 120-jarig bestaan van het Franse merk Maison Berger.


Deze vrouwelijke geur opent met frisse boventonen van klimopblad, steranijs en zoethout bloem. Hierna vindt een perfecte samensmelting plaats met het hart van het huisparfum voor een subtiele, zoete en bloemige geur. Het hart van de geur bevat viooltjes, kers en iris. Het huisparfum eindigd met een vrouwelijk karakter dankzij de toevoeging van tonkaboon, romige houtsoorten, karamel en Cistus Labdanum. Dompel uw huis binnenkort om in een fruitige sensatie met de Lampe Berger navulling Lolita Lempicka 1 liter en koop vandaag nog uw exemplaar!


Bent u helemaal weg van het parfum Mom Premier van Lolita Lempicka maar is een liter toch wat overdreven, ga dan voor de 500 ml fles Lolita Lempicka.


- Vanaf 2 flessen navulling gratis verzending, de voordeligste van Nederland!


Navulling Lolita Lempicka 1 liter van Maison Berger


De parfums van Lampe Berger zijn uit drie delen opgebouwd. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd. 


Opbouw van noten van de Lolita Lempicka geur:
Topnoot: Steranijs, Klimopbladeren
Middelnoot: Bloemige en zoete noten
Basisnoot: Tonkabonen, Romig Hout, Cistus, Karamel

Specificaties
Specificaties
Artikelnummer116237
GeurZoet
LevertijdVoor 15:00 besteld vandaag verzonden
EAN-code3127291162372